maanantai 8. kesäkuuta 2009

Onneksi olkoon Sari!

Suomen uudet EU-mepit tulivat sitten eilen valituksi. Henkilökohtaisesti tunnen heistä ainostaan Sari Essayah. Sari saikin yli 53.000 suomalaisen äänen, joten ei hän nyt sentään ihan yksin Soinin siivellä lentele.

Kun aikoinaan muutimme Vaasaan, niin sielä ihmiset omivat urheilevaa Lapinlahden tyttöä omakseen ja miksikäs ei, sillä olihan Sari juuri hiljattain päättänyt opiskelunsa paikallisessa yliopistossa. Sikäläinen helluntaiseurakunta oli saanut olla se paikka, jonka nuorteniltohin Sarin uskovainen opiskelukaveri oli hänet kutsunut ja niissä yhteyksiä Sari oli myös tehnyt tuon elämänsä tärkeimmän ratkaisun, eli tullut uskoon.
Muistan hyvin, kun Sarin voittoon päättynyttä MM-kisaa vuona 1993 jännättiin. Hänen voittonsa tuli lähelle vaasalaisia, jos kaikkia suomalaisia. On ollut ihailtavaa, kuinka hän on säilyttänyt elämän arvot paikallaan urheilu- ja muiden menestysten keskellä. Sari kierteli useiden vuosien ajan seurakunnissa ja erilaisissa tilaisuuksissa todistelemassa henkilökohtaisesta uskostaan. Nuo matkat ovat jatkuneet ihan tähän päivään asti.

Kun vuodenvaihteessa herätysliikkeemme kaksi kotimaan toiminnoissa vahvasti vaikuttavaa yhdistystä yhtyivät, Ristin Voitto ry. joka vastasi kustannustoiminnasta ja Vapaa Sisälähetys ry. joka puolestaan vastasi muista käytännön evankieliointipalveluista, niin päädyimme Sarin kanssa yhteen ja samaan hallitukseen. Minä tuli Ristin Voiton suunnalta ja Sari Sisälähetyksen puolelta. Muutaman kokouksen olemme ehtineet istumaan, toki Sari on ollut jo nyt niin työllistetty, että ihan joka kokoukseen hän ei ole mukaan ehtinyt ja kokouksissa näyttää olleen läppäri auki siihen malliin, että on taidettu tehdä samalla myös KD:n töitä. Ei paha. Todella hienon panoksen Sari on näinä vuosina tehnyt kotimaamme evankelioinnin hyväksi. Olen ihaillut sitä, kuinka hän on kaiken kiireellisyyden keskellä antanut arvokasta aikaansa vielä arvokkaammalle asialle, eli halunut mahdollistaa todistusta Jeesuksesta.

Viimeisessä kokouksessamme vitsailimme sinulle Sari, että tuleeko meidän laajentaa mahdollisesti tämän nykyisen Hyvä Sanoma ry:n kotimaan palveluja Brysseliin asti ja nyt se näyttää enemmän kuin todelta. Toivottavasti et jätä meitä kokoustamaan keskenämme, vaan lennät EU-rahoitteisesti joskus myös tämän tärkeimmän asian puolesta. Eikä meillä ole mitään sitä vastaan, vaikka tarjoaisit kokouslounaat sielä Brysselinkin päässä.

Paljon onnea ja siunausta sinulle Sari. Sinulla on laaja kannattajien joukko tukenasi. Olet osoittanut luotettavuutesi oikeiden arvojen puolesta ja siihen uskomme edelleenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti