sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Kirja julki


Tänään oli hieno hetki seurakunnan keskellä juhlistaa LÄHTÖRUUDUSSA kirjasen syntymää. Anita totesi aamulla, että "hienoa juhlia, mutta kunpa voisi juhlia hieman toisenlaisen kirjan julkistamista". Niin, kunpa voisi, mutta kun ei. Olemme silti tavattoman kiitollisia kaikille, jotka ovat olleet edesauttamassa kirjan syntymiseen.
Tilaisuudessa kirjan kustantajan, Aikamedian, puolesta puheenvuoron käytti kustannuspäälikkö Outi Kättö (kuvassa vas.) Tilaisuudessa oli läsnä myös kirjan toimitustyössä suuren panoksen tehnyt Merja Larkkonen. Niin Outin kuin Merjan kanssa oli todella saumatonta ja vaivatonta työskennellä.

Seurakunnan edessä palautin mieliimme lähtöruudussa olemisen kokemista. Kuinka yllättäen meidät saatetaankin kutsua, ikään kuin alkupisteeseen. Kaikki se niin kovin itsestään selvyys katoaa ja tilalle tuleekin melkoinen määrä kysymyksiä, joihin ei ole vastauksia löydettävissä. Ja kun ei ole tietoisuutta milloin ja mihin suuntaan lähdeään. No,mitäpä tästä enää tässä kun jo niin monta kertaa olen sitä täällä pohtinut.

Hyvin lähti kirjanen liikenteeseen. Tilaisuuden päätteeksi kolmisensataa kirjaa tuli myydyksi. Enpä ole nimikirjoituksia tuollaistakaan määrää yhdeltä istumalta vääntänyt, kun nyt noita omistuskirjoituksia singneerasin (toki ei se minun puumerkillä vie kuin puoli sekunttia kerta).

Uskon ja toivon edelleen, että kirjassa kuvatun arkitodellisuuden kautta lohdutus ja toivo pilkahtaa edes jonkun ystäväni elämään.

Loppuillan pyhitänkin EU-vaalien tulos-seurantaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti