sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Inhimilliset mahdollisuudet loppuvat

Kiitos muistamisista. Monet olette laittaneet tänne kommentteja ja sen lisäksi taas on tullut teksiviestejä ja soittoja.

Tilanteeni on ajautunut todella ahtaalle. Munuaisarvot ovat kohonneet edelleen joka päivä. Tänä aamuna ne olivat jo yli 400. Päivystävä lääkäri oli antanut arvion, että ilmesesti munuaiset ovat viottuneet, koska tehty "suntti"leikkaus ei ole tuottanut toivottua tulosta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos arvot eivät asetu normaalitasolle, niin aiottu hoito joudutaan lopettamaan heti alkuunsa. Ja eikä muitakaan hoitoja enää taida olla valittavissa.

Olen juuri nyt käymässä kotosalla kun Laura, sekä Marika tulee lastensa kanssa moikkaamaan. Eilen jouduin keskeyttämään vastaavan kotiloman kun kuumetta alkoi nousta iltaa kohti. Saa nähdä kuin tänään käy.

Juuri äsken lähi kolme vanhimmistoveljeä ja minua tuuraava pastorimme Jorma Niittynen. Pyysin heitä rukoilemaan puolestani ja voitelemaan öljyllä niin kuin raamattu meitä opettaa. Edelleenkin haluan rakentaa elämäni Jumalan sanan varaan kävi miten kävi.

Muistakaa todellakin minua totisella sydämellä. Voimme "vaatia" Jumalan ihmettä tapahtuvaksi minun elämäni kohdalla. Haluasin vielä juosta hänen asioillaa vuosia.

Jatketaan taas josku..

14 kommenttia:

 1. Kylläpä on tilanne muuttunut ikäväksi. Voikohan tuota munuaisten toimintaa avittaa dialyysillä.
  Toivottavasti vielä on joitain vaihtoehtoja johonkin parempaan oloon. Jaksamista! Voimia!

  VastaaPoista
 2. Ole Vesa rohkea!!! Taivaan Isä parantaa, jos niin on päätetty. Jos ei, niin parempaa on tulossa!!! Mä olen varma, että sä saat taivaassa vähän isomman puutarhan ja talon kuin mitä mulle on varattu, ja se on ihan ok. ;-). Varmasti sulla on ikävä ja huoli kova; kyllä vaimosi ja lapsesi pärjäävät! Mutta me olemme kaikki vain lainassa toisillemme - hetken aikaa. Olen yhden kerran itse käynyt kuoleman porteilla ja voin sanoa, etten ole koskaan kuullut niin kaunista musiikkia kuin silloin kuulin. Olin siinä tilanteessa täysin rauhallinen. Niin sinäkin tulet olemaan! Älä sure! Laula vain; Voittohon voittohon, viepi veri Jeesuksen!
  Jumala on suuri ja vahva Isämme, Hän kantaa sinua sylissään! Nyt ja aina, kävi miten kävi.

  VastaaPoista
 3. Vesa,me täällä Kortesjärven srk:ssa muistettiin
  sinua illan kokouksessa,ja kun ihmisten keinot loppuu JUMALAN alkaa.TÄHÄN LUOTETAAN.
  RUKOUKSIN SINUN JA PERHEESI LUONA.

  VastaaPoista
 4. Kiitos päivityksestä!
  Jumala on suuri hyvä Jumala, Hän parantaa ja tekee ihmeitä ilman määrää. Me julistamme täyttä terveyttä kehoosi.
  Lämmöllä, Treen lähimmäinen.

  VastaaPoista
 5. Tervehdys Vaasasta - muistimme mekin sinua tänään! Jumala voi! Siunausta ja voimia jokaiseen hetkeesi. Rakkautta koko perheelle ja mukavia yhteisiä muistoja.

  VastaaPoista
 6. Isot isot voimahalit täältä Sotkamosta.Hengessä mukana taistelussa....

  VastaaPoista
 7. Voimia Vesa! Olet hieno, vahva ja esimerkillinen mies!

  VastaaPoista
 8. Tervehdys Joensuusta Vesa. Muistamme sinua rukouksin. Erityisesti huomenna tiistain rukouskokouksessa. Olet suuren Jumalan voimallisissa käsissä!

  VastaaPoista
 9. Jeesus rukoilee puolestasi Isää ja myös perheesi puolesta.Rukoukseni on, että Isä tekee päätöksen ja Jeesus parantaa. Aamen. Mestarin läsnäoloa ja rauhaa sinulle, Anitalle ja lasten perheille.

  VastaaPoista
 10. Voimia ja Taivaan Isän läheisyyttä sinne kaiken keskelle! Rukoilemme teidän puolesta... Onneksi meillä on Jeesus - Hänen mahdollisuudet alkavat siitä, mihin meidän omat inhimmilliset mahdollisuudet loppuvat! Hänelle ei mikään ole mahdotonta. Nämä ovat asioita joita ei vain voi inhimmillisesti ymmärtää... Olette ajatuksissamme!

  VastaaPoista
 11. Sinun turvasi on Ikiaikojen Jumala... voimia Vesa!

  VastaaPoista
 12. Voi rakas ystävä! Tsemppiä ja voimia sinne!! T.Jossu ent Hokkanen

  VastaaPoista
 13. Hei Vesa, olen jonkin aikaa seurannut kamppailuasi ja rukoillut puolestasi. Olen itsekin sairastanut eturauhassyöpää nelisen vuotta, mutta se on ainakin nyt hyvin hallinnassa. Olen kotoisin Saarijärveltä ja tullut uskoon Jyväskylän vapaakirkossa 1973. Nykyään asun Vantaalla. Siunausta ja voimia. Rukoilen edelleen puolestasi. Seppo

  VastaaPoista