tiistai 6. syyskuuta 2011

Elämä - taidetta!

Olen muutaman päivän naureskellut kovien hoitojen tiimellyksessä, että hengissä pysymisestä on tullut taidetta.

Nyt panta kiristy vielä muutaman momentin verran, kun hoitaja soitti lääkärin terveiset. Munuaisten toimintaa mittavat P-Krea-arvot olivat pompanneet yli 180, kun aiemmin ovat pysytelleet sadan pinnassa. Tämä tietää vain sitä, että jos yksi yö ei arvoja ratkaisevasti muuta, niin kyseistä hoitoa ei sellaisenaan pystytä jatkamaan.

Nyt pitää tankata itsensä nesteellä sen mitä kroppa ottaa vastaan ja aamulla ennen hoitoyritystä tehdä vielä uusi yritys labraan.

Eli elämästä ja hengissä pysymisestä taitaa tulla tätä menoa ihan todellista syvätaidetta. Onneksi rauha ja lepo sen kuin taas tiivistyy tallaisten viestien tullessa kohti. Eiköhän tämä jotenkin hoidu - jos ei, niin sitten ei. Huomiseen.

5 kommenttia:

 1. Voimia sinulle huomiselle ja tuleviin päiviin.
  Jumalan rauha joka on kaikkea ymmärrystä ylempi,sinut ja perheesi ympäröiköön.
  Taisteluissasi mukana elävä sisaresi.

  VastaaPoista
 2. Niin kauan kuin on elämää, on myös toivoa! Herran tie on paras tie, sillä elämämme on piirretty ennalta Hänen kättensä hipiään. Siksi voimme olla turvallisella mielellä. Kaikissa tilanteissa.
  Sinulle Vesa toivon runsaasti jaksamista, niin myös vaimollesi.

  VastaaPoista
 3. Vähäinen veljesi6. syyskuuta 2011 klo 21.35

  Rukoillen jatkuvasti puolestasi ja odottaen Jumalan parantavaa ihmettä, koen tarpeelliseksi kehoittaa Sinua Vesa (ellei niin ole jo tehty) tekemään vaimosi kanssa suunnitelmat mahdollista poismenoasi varten. Se ei ole luovuttamista eikä epäuskoa, vaan järkevä toimenpide kun vielä on jotenkin voimissaan ja kaikessa rauhassa niin voi tehdä. On todella suuri virhe, että helluntaiseurakunnissa ei juurikaan puhuta kuolemaan valmistautumisesta ja siksi kuolema on monille uskovillekin täysi katastrofi.
  Uskoontulon jälkeen parasta mitä ihmiselle voi tapahtua on päästä pois tästä pahasta maailmasta! Ja siinä välissä voi palvella Jumalaa niin paljon kuin ehtii ja jaksaa. . .

  VastaaPoista
 4. Vähän synkkä uutinen, mutta toivon huomiselle parempia labratuloksia.

  VastaaPoista
 5. Eilen muistettiin sinua ja perhettäsi kotiseurakunnassa.Voimia,siunausta ja rauhaa!

  VastaaPoista