keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Lisäaikaa

Kiitos taas muistamisista kaikille!

Muutama päivä oli todellista piinaa kohoavien munuaisarvojen kanssa. Eilen aamulla lukemat olivat jo 473. Olen viettänyt perheeni ja lähipiirini kanssa jäähyväistunnelmia, sillä maalikkoymmärryksellä olen käsittänyt, että ei kenenkään kroppa kestä tuollaista kehitystä montaa vuorokautta.

Oikeanpuoleiselle munaiselle toimenpide olikin huomattavasti kipeämpi kuin aiemmin toiselle puolelle suoritettu asennus. Johtuneeko puudutuksesta vai munuaisen paremmasta kunnosta. Leikkaava lääkäri kun totesi, että vasen munuainen on oikeastaan syövän tuhoama, joten se ei välttämättä "suntin" asentamiseenkaan reagoinnut samalla tavalla.

Elimistöstä alkoikin tulla nestettä eilen tuon uuden pussin kautta ulos ihan kunnolla. Elopainoni oli noussut muutamassa päivässä liki tasan 100 kiloon. Tänä aamuna se olikin jo sitten lähempänä normaalia 94. Melkosia vaihteluja kehossa tapahtuu. P-Krean arvotkin olivat pudonneet jo aamulla muistaakseni 325, eli lupauksia paremmasta näyttäis olevan ilmassa. Kyllä se vaan kummasti helpotti. Tietohan vaan antaa odottaa, että ehkä pääsen jo ensiviikolla "nauttimaan" niistä hirvittävistä solusalpaajista. Siis jos kehitys jatkuu tallaisena ja kuntoni muutoin sen kestää.

Tiedän, että puolestani on jälleen laitettu erinäisiä rukous- ja paastoketjuja kokoon. Kiitos, mutta älkää hellittäkö rukoustukeanne. Odotan Jumalan todellista ihmettä tapahtuvaksi ja siihen tarvitaan meitä kaikkia.

7 kommenttia:

 1. Voi jösses! Huh huh! Yritä jaksaa ja taistele kuin sotatantereella! Me täällä rukoillaan, että vihollinen eli syöpä kaatuu!

  VastaaPoista
 2. Sisar naapuriseurakunnasta14. syyskuuta 2011 klo 15.04

  Jeesus rukoilee ääneen (Joh. 17:3): "Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka yksin olet totinen Jumala, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen."

  Eikö olekin ihanaa saada elää iankaikkista elämää jo nyt, ja aina tästä eteenkinpäin! Kun saa tuntea Hänet, jonka sanat ovat Henki ja ovat Elämä; Hänet, joka itse on Tie ja Totuus ja Elämä. Elämä voittaa, ja sinäkin, Vesa, saat olla Voittajan puolella!

  VastaaPoista
 3. Mukana rukoilemassa edelleen.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, rukousta jatketaan, periksi ei anneta. Jumala on suuri hyvä Jumala!!
  Terv. Lähimmäinen.

  VastaaPoista
 5. Hei kaikki lukijat! En malttanut olla lähettämättä tätä linkkiä syövästä.http://bambuser.com/channel/H20+Tampere/boadcast/1548437,jos tästä olisi jollekin hyötyä.

  VastaaPoista
 6. Olisi VALTAVAA ruveta näkemään Jumalan lupauksia/ihmeitä tässä kovenevassa ja kiristyvässä ja moraalittomassa yhteiskunnassa!
  Uskollemme tarvitaan vahvistusta ja varsinkin uskomattomille ihmisille todistusnäyttöä.
  Lepoa ja luottavaisuutta sinulle ja läheisillesi <3 !

  VastaaPoista
 7. Huusimme Jumalan puoleen tänään tukikohdassa ja muistimme yhdessä sinua Vesa. Jatketaan rukousta edelleen!

  VastaaPoista