maanantai 6. huhtikuuta 2009

Mielenkiintoista!

Vieraillessani viime viikolla syöpäyhdistyksen Heimoveljissä, niin illan puheenjohtaja kysäisi minulta, uusi kun olin, että joko ensimmäiset hiet on otettu? Kokemus oli vielä silloin kokematta, mutta nyt tiedän mitä on kun hormonihoidon sivuvaikutuksena pääsee osalliseksi ns. "kuumista aalloista". Toki ei nämä vieläkään pahoja ole olleet, mutta ihan tarpeeksi kiusallisia, kun yöllä heräilee hikisenä tai päivällä saa kesken toimia pukata ikkunaa auki.

Tämä avoin blogini on availemassa mielenkiintoisia näkymiä tulevaisuudessa. Minun kun pitäisi onnistua vähentämään tätä meuskaamista, niin tässä näyttää käyneen päin vastoin, lisää hankkeita entisten päälle.

Huomenna ilmestyvässä RV-lehden pääsiäisnumerossa on hienosti laadittu kirjoitus kokemuksistamme ja tästä nettipäiväkirjasta. Olen laitellut myös Keski-Suomen syöpäyhdistykselle menemään tekstejäni, joka on ollut omalla tahollaan kiinnostunut myös minun kokemuksistani. Kokemukset kun ovat meillä kaikilla niin henkilökohtaisia.
Tämän lisäksi minulla on menossa melko pitkällä neuvottelut siitä, että jossain vaiheessa näistä minun blogiteksteistäni tehtäisiin printtiversio, eli kirjanen, jolloin hekin joilla ei ole nettimahdollisuutta voisivat päästä osalliseksi teksteistäni.

Suurimmaksi mielenkiinnon kohteeksi minulle on kuitenkin laskeutunut tulevaisuuteni saarnamiehenä. Kymmenisen vuotta sitten kun palvelin vielä Vaasan helluntaiseurakuntaa elin rohkaisevan vaiheen elämässäni. Silloin koin Jumalan maailmasta hyvin todellisen ja uskoa vahvistavan Hengen uudistumisen. Pidimme viimeisinä Vaasan vuosinani tiistaisin Kristus keskellämme teemalla rukousiltoja, jotka saavuttivat tosi hyvä suosion. Ihmisiä tuli uskoon, täyttyi Pyhällä Hengellä ja se virkisti koko seurakuntaa.

Muutettuani tänne Jyväskylään, niin alussa "puhkuin" tätä samaa innostusta, mutta tilanne ei täällä ollut silloin samalla tavalla valmis kyseisen kaltaisille illoille. Niinpä totesin itsekseni, että otetaan Jumala sitten hiukan lisäaikaa.

Olemme rakentaneet seurakunnan toimintaa todella pitkin harppauksin eteenpäin. Nyt seurakunnan sisällä vallitseva ilmapiiri huokuu vahvasti uutta Pyhän Hengen vuodatusta. Niinpä päädyinkin ehdottamaan Hintikan Armille, että hän tulisi Palokan rukoustiimiläisten kanssa mukaan ja järjestäisimme huhtikuun lopulla yhtenä tiistaina Pyhän Hengen illan. Se onkin jo merkittynä toimintakalenteriimme.

Olen innoissani taas kerran kuin pikkupoika mato-ongella. Kun Jumala käy availemaan uusia uomia ja ovia, niin eipä niitä kukaan voi enää sulkea. Tiedän, että jonkun syöpäisen eturauhasen avaulla rakenneltu mainoskikka olisi melkoista huuhaata. Onneksi se ei menekkään niin, sillä Jumala on toki pysäyttänyt minut sairaudessani, jotta kuuntelisin Hänen ääntään. Mutta Jumalan Henki on se, joka saa kansan liikkeelle ja vielä oleellisempaa on, että Hänen voimansa ilmenee kohdaten apua etsiviä ihmisiä.

Nyt vetoankin jokaiseen joka taitaa rukouksen taidon, että muistakaa jo nyt säännöllisesti tuota tulevaa tiistai-iltaamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti