tiistai 4. lokakuuta 2011

Piipahdus Espoossa

Piipahdimme Espoossa. Pikku-Iisalla on huomenissa viisivuotis-synttärit ja meidän oli tarkoitus mennä itse pippaloihin ensi viikonlopulla, mutta minua perjantaina odottava leikkaus muutti suunnitelmia.

Niinpä hyppäsimme sunnuntaina autoon ja ajelimme illaksi Marikan perheen tykö. Ihan piti ihmetellä kuinka hyvässä kunnossa olinkaan, vaikka lähtiessä "ylimääräinen" verenvuotokin vähän säikäytti. Jaksoin leikkiä illalla lasten kanssa lähes entisen hyvän ajan malliin.

Eilen aamupäivällä tulimme sitten Lauran kautta pois ja otimme tuon yhteishuoltajuudessa olevan koiramme välillä tänne. En edes illalla ollut erityisemmän väsynyt, joten ihan piti oikeasti nauttia hyvävoipaisuudesta.

Liekö Iisa taas toiminut enkelinä, kun oli todennut eilen iltarukouksen jälkeen, että: "Minulla on sellainen tunne, että pappa paranee. Se kun on kokoajan terveemmän näköinenkin."

Tämä päivä onkin sitten mennyt sadetta pidellessä. Kuuntelin pikkupätkän viimeisintä puhettani Saarna.netistä. Eihän se oman äänen kuuleminen mitenkään korvia hivele.

2 kommenttia:

 1. TÄTÄ TEKSTIÄSI OLI ILO LUKEA.

  Olet varmaan saanut monta viestiä, joiden lukeminen ei ole ollut mielyttävää?

  Rukous jatkuu!
  TMN

  VastaaPoista
 2. Aivan kyyneleet tulivat silmiini. Tapahtukoon tytön uskon mukaan.
  Lukija kaukaa idästä...

  VastaaPoista