tiistai 11. lokakuuta 2011

Seinäjoki siirtyy

Valitettavasti olen joutunut perumaan osallistumiseni huomenna Seinäjoen Sateet lähetä - tilaisuuteen. Jos joku lukijoista oli varautunut tullakkseen minua kuuntetelemaan tai tapamaan, niin älä jätä menemättä. Kallionpään Martti suunnitteli Närhen Timpasta minulle tuuraajaa. Eihän Timpasta puhuja enää innoittavammaksi muutu. Sateet lähetä illoissa on muutoinkin ihan ainutlaatuinen ja kokemisen arvoinen ilmapiiri.

Sovittelimme vähän, että menen heidän vieraakseen heti kun heidän ojelmaansa ja minun kuntoni ja hoitojeni lomaan sopii.

Mulla kuume on viimeisenkin vuorokauden aikana sahannut 39.2 ja 37.3 välillä. Lääkkeillä on aina taitettu kovimmat huiput. Nyt on olo sellaine, että taitaa kuume käydä laskemaan ihan luonnollisella tavalla, kun pientä pintahikeä pitää päällä.

Munuaisarvin nousu oli eilen aamulla melkolailla pysähtyt, joten toiveita on, että sekin jopa käy lähiaikoina laskemaan.

Muutaman vuorokauden täällä vielä ilmeiseti pitävät, että saadaan kuume kaikkine tulehduksineen aisoihin, Mutta eipä tässä nyt mitään ihmeempiä kiireitä taida ollakkaan, heh..

11 kommenttia:

 1. Rukousta vaan jatketaan sitkeesti, kuten Joona 3 luvussa. Kaikki.

  VastaaPoista
 2. Hyvässä hoidossa olet ja lääkärit tekevät kaiken minkä voivat ja osaavat. Loppu onkin sitten korkeimman kädessä. Toivotan paranemissuuntaa munuaisarvoille ja kuumeettomia päiviä.

  VastaaPoista
 3. Täältä "Matin ja Martan" naapurista lähetetään terveisiä sekä pyydetään Taivaan Isän siunausta sinulle Vesa ja koko perheellesi!

  VastaaPoista
 4. Huominen Seinäjoki jää nyt meiltä väliin, mutta mennään sitten jos mahdollista kun sinäkin menet!Voimia Vesa, Taivaan Isällä on kokonaistilanne edelleen hallinnassa ja suunnitelmissaan. Taivaassa otetaan koko ajan vastaan paljon rukouksia sinun puolestasi eri puolilta maailmaa.Ne rukoukset ei mene tyhjyyteen vaan Isän sydämelle.

  VastaaPoista
 5. Rukoukset lepäävät ylläsi viitan tavoin. Enkelivartiota ympärilläsi on entisestään vahvistettu.
  Taivaan rauha pitää sinut asioiden yläpuolella.

  VastaaPoista
 6. Kirjoitit blogissasi 6.10. otsikolla "Tahtoo sisälle uskon olemukseen"

  Saarnoissasi olet myös rohkeasti haastanut kuulijoita astumaan uskon todellisuuteen, joka ei katso näkyväisiin vaan elää ja vaeltaa uskossa.

  Ne ovat olleet tarpeellisia tälle epäuskon sukupolvelle ja varmasti sytyttäneet monia etsimään enemmän Jumalan kasvoja, kiitos Herralle.

  Kirjoitit myös : "Pohdintaan liittyy uskon merkitys. Joudun tunnustamaan itselleni, että paljonpa on tullut puhuttua uskosta kovin ulkokohtaisesti, vaikka pyrkimys on ollut vilpitön."

  sekä 'ja rukouksenikin on typistynyt:"Herra auta minut astumaan sisälle uskon todelliseen olemukseen".'

  Ehkäpä Vesa nyt Herra olisi antanut sinulle mahdollisuuden astua siihen sisälle ja lähteä uskossa liikkeelle?

  Luonnollinen ihminen katsoo sairauteensa, arvoihin, kipuihin ja järjellisiin selityksiin ja tekee sen perusteella ratkaisunsa.

  Mutta usko ei katso näihin olosuhteisiin vaan ojentautuu luottamuksessa Jumalaan, että Hän voi tehdä mahdottomasta tilanteesta mahdollisen.

  Herra palkitsee myös uskon teot.

  Monesta lukijasta saattaa tämä kommentti tuntua julmalta tällaisessa tilanteessa ja kenties rakkaudettomalta ja kylmältä.

  Uskallan kirjoittaa tämän vain sen tähden, koska tunnen Hänet, josta kirjoitan ja olen tämän saanut kokea omakohtaisesti elämässäni.

  Herra on voimallinen herättämään kuolleetkin, kuten Vesa viime saarnassasi julistit. Eikö Hän olisi voimallinen antamaan myös silloin tarvittavan voiman ja terveyden lähteä Häntä palvelemaan, jos on siihen kutsunutkin ?

  Ja jos on Jumalan tahto, että Hän ottaa meidät pois sairauden kautta, niin kumpiko on kunniakkaampaa? Lähteä saarnapöntöstä julistaen evankeliumia Rakkaasta Mestarista uskollisena kutsujalleen vai sairaalan petiosastolta ?

  Toivottavasti Vesa,ja myös sinä rakas Vesan esirukoilija ja rinnallakulkija, voit antaa tämän kautta Kaikkivaltiaan Jumalan puhutella "uskon todellisuudesta" itseäsi myös äärimmäisen kipeissä ja lähes toivottomissa tilanteissa elämässäsi.

  Jeesus tahtoo nostaa meidät ylös mahdottomistakin tilanteista ja ojentaa rakkaan kätensä hukkuvalle tänäkin päivänä - olipa kyse sielun tai sairauden tuskasta.

  Rohkeasti eteenpäin uskossa, veljet ja sisaret !

  VastaaPoista
 7. Voimia, siukkuja ja pikaista paranemista! Exitiä lainaten: Älä pelkää sillä toivo meillä on: Jumalan rakkaus meitä täällä kuljettaa. Älä pelkää sillä mieli levoton lopulta lohdutuksen sekä levon saa.

  VastaaPoista
 8. Hei sinä joka kirjoitit uskosta pitkän kommentin! Tuollaiset järjettömyyksiin kehoittavat kommentit eivät rohkaise ketään. Jumala on antanut meille järjen sitä varten, että sitä käytetään! Vesa, lepää vain Taivaan Isän huolenpidossa niin kauan kuin Hän sitä sinun osaksesi on tarkoittanut. Tulee vielä uskossa tekojenkin aika silloin, kun Isä niin kehoittaa ja on Hänen tahtonsa. Uhkarohkeutta ei Jumala meiltä missään vaiheessa odota vaan uskollisuutta ja sitä sinä Vesa olet siellä sairaalapetissäsikin täydellä varmuudella osoittanut! SIU ja voimia koko teidän perheelle! t. yksi, joka on saanut sivusta seurata omaisen kamppailua syöpää vastaan ja myös iloita hänen kanssaan siitä selviydyttyään!

  VastaaPoista
 9. Lämpimiä halauksia ja villasukat (henkiset) sinulle, Vesa :) Siellä sairaalassa Jumala on yhtälailla läsnä ja paikalla, ehkä vieläkin enemmän kuin täällä...myös lääketieteen viisaus tulee Jumalalta, kuten kaikki hyvä anti. Ja hänen puuhakkaat enekelinsä ovat asialla, vierelläsi rakkaiden ihmisten muodossa, kun tarvitset eniten. Lepoa ja rauhaa Herrassa. Hengessä mukana, M&M. Terkkuja Anitalle.

  VastaaPoista
 10. Tuntematon kirjoittaja kirjoitti Vesalle 11.10 että: "Kumpi on kunniakkaampaa, lähteä saarnapöntöstä julistaen evankeliumia Rakkaasta Mestarista uskollisena kutsujalleen vai sairaalan petiosastolta?"
  Juuri tällaisia idiootteja sairaat joutuvat näkemään ja kokemaan ympärillään. Ylpeitä, itseriittoisia ja muka täynnä uskoa olevia.
  Olen kokenut vastaavanlaisia tyyppejä aikoinaan vuoteeni ympärillä ja jos olisi ollut fyysisiä voimia, olisin potkaissut heidät ovesta ulos.
  Jumala paransi minut, mutta ei niin kuin nämä "uskonsankarit" uhosivat, vaan niin kuin Hän tahtoi ja aika oli. Sitten ropsahtikin niin paljon siunauksia kamalien vuosien jälkeen, että vieläkin ihmettelen Jumalan ihmeellisiä teitä ja töitä.
  Vesa, Taivaan Isälle on aivan sama, millä tavalla olet fyysisesti; seisot tai makaat, pääasia, että nimi on taivasten kirjoissa!

  VastaaPoista
 11. Vesalle toivon siunausta ja parasta mahdollista!
  Tuli mieleeni myös tuolle eräälle kirjoittajalle, että Hyvää Sanomaa voi julistaa sopivin annoksin myös sairaalassa maaten vierustoverille.

  VastaaPoista