sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Kesäistä arkea

Helteet ovat vain jatkuneet. Toisille hyvä - toisille ei. Parempi tämäkin kuin jatkuva kolea vesisade.

Meillä oli parin päivän riemu pitää taasen pikku-iipatteja vieraana. Marika oli IIsan ja Okon kanssa torstaista lauantai-aamuun. Laura tuli kans Lahdesta torstaina ja vei heidät sit mennessään.

Taisipa olla tämän kesän huippuhetkiä: Pystyttää etupihan varjoon pikkuteltta, seurata trampoliinihyppelyä. Hienointa oli unohtaa aika ja lotrata Iisan kanssa Tuomiojärven rantavedessä. Tyttö säteili auringon kans kilpaa kun kelluminen onnistui apukellukkeilla. Syntyihän niitä hiekkakakujakin papalta. Ei kellään toisella oo niin suloisia lasten lapsia- eihän?

Eilen piipahdettiin Kuopiossa asuntomessuilla saarijärveläisten Paanasen Markun ja Meimin kans. Jonkilainen vuosittainen tapa. Kovin ovat Kuopiolaiset panostaneet saaristokaupunkiinsa. Upeat maisemat ja upeita oli taasen talotkin.

Olen ajatellut pistäytyä tiistaiaamuna PSA-kokeissa. Pyysin TK.sta lähetettä kun sen verran ylärajoilla toukokuiset lukemat olivat ja hormonipistosten vaikutus toisaalta tuntuu aina vain kiusallisemmalta. Nilkat ja muutkin nivelet turvoksissa. Jalkapohjan kipu jatkunut jo parisen kuukautta, mikä lie mistäkin johtuu? Unet taitavat toki karata helteestäkin. Ajattelin, että tuloksen jännittäminen ei olis ihan yhtä rankaa puolen vuoden tauon jälkeen, kun otattaa näin välilläkin kokeen, mutta eipä tuo kovin helpoa ole nytkään. Taustalla on sekin ajatus, että kaiken ollessa ok. voisin ihan vakavissani ehdotella urologilleni pistosten ottamisessa ainakin taukoa. Saa nähdä mitä tulokset sitten kertovatkaan.

Jarkon kanssa on tarkoitus pistäytyä myös tulevan viikon aikana Rääkkylän mummolassa. Poika kun on siirtymässä Annikansa kanssa Englantiin, jossa aloittaa raamattukoulu-opinnot syyskuun alussa. Halusi, että käymme moikkaamassa vielä mummoa ja muita sukulaisia ennen kuin pakkaavat laukkunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti