lauantai 3. lokakuuta 2009

Lokakuu liikkeelle

Taitaapi olla aivan poikkeuksellisen hyvä syksy meneillään. Syyskuu oli ennätyslämmin ja samalta näyttää lokakuunkin alku.

Kävin todellakin Lahdessa torstaina, Näin on kirjat - tapahtumassa. Tapahtuma oli Kongressikeskus Felmannissa. Sama oli agenda kuin edellisenä iltana täällä Jyväskylässä. Haastateltavat kirjailijat olivat osin samoja, mutta oli matkassa muutostakin. Mielenkiintoisimpina niminä oli mukana rock-yhtye Kotiteollisuuden keulahahmo ja perustaja Jouni Hynynen, joka esitteli uudenpaa runoteostaan. Melkosen räväkkä kaveri, mutta omalla tavallaan elämää syvältäkin pohdiskelevalta vaikutti. Toisesta laidasta oli sitten veteraani ja viihteen monitoimimies Heikki Hietamies.

Eilenpä tuli sitten käytyä taas Keuruulla Hyvä Sanoma ry.n hallituksen kokouksessa. Tuppuraisen "Kure" Markku se vaan jaksaa visioida tämän maan evankelioimisen puolesta periksiantamattomalla sitkeydellä. On muuten sinällään mielenkiintoinen kaveri. Katujen ja vankilan kautta elämään kiinni uskoontulemisen myötä ja nyt mies elelee perheenisänä ja Seinäjoen kaupunginvaltuustossa ja -hallituksessa toista kautta. Pelastussanoman eteenpäin saattaminen on kuitenkin ihan ykkösenä. Huumori on miehellä ihan ylivertaista.
Saatiin pukattua strategiatyöryhmä liikkeelle, hieno homma tulevaisuuden vuoksi. Mikä parasta, sain pidettyä itseni siitä ulkona - tällä kertaa.

Anita lähti nyt Taulumäen kirkkoon kuuntelemaan Pirkko Jalovaaraa, mutta itse päätin viettää iltapäivän ja illan huomisen jumalanpalveluksen saarnaa pohtien. Tämän blogin kautta nyt kuitenkin kierrätti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti