sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Uudet kotisivut

Tänään oli taas kerran loistava jumalanpalvelus.
Saimme nauttia 90-luvun Saarijärven nuorisokuorosta. Palvelin tuota seurakuntaa vuodet 1983-1988. Kohta poislähtömme jälkeen sielä tuli paljon nuoria uskoon ja liittyivät seurakunnan toimintaan mukaan. Silloinen kuoro oli monikymmenpäinen. Tänään he vierailivat tosiaankin tilaisuudessamme Niinisen Paulan johdolla. Hän toimi silloinkin kuoronjohtajana. Monella laulajalla on nykyisellään sidonnaisuuksia tänne Jyväskylään, kun opiskelut, työt ja avioliitot ovat vetäneet tänne.
Oli ilo nähdä taas vuosikymmenten hengellistä hedelmää.

Itse sain saarnailla taas kerran tuossa tärkeimmässä tilaisuudessa, seurakunnan yhteisessä ehtoollisjuhlassa. Se on suurenmoinen etuoikeus ja palkitseva kokemus myös työntekijälle.

Yksi paluumuuttajista, Canadan, Australian ja Papua-Uuden-Guinean kautta tänne Jyväskylään perheineen asettunut Pyykkösen Marianne, silloinen Tuovinen, sai minut tilaisuuden jälkeen innostumaan. Hän kun ehdotti, että voisivat Alegria-kuorona, jota nykyisin johtaa ottaa vastuuta muun muassa Pyhän Hengen illoista, joita kuukausittain olemme järjestäneet. Olen vahvasti kokemassa, että ne illat eivät tule jatkossa jättämään ketään kylmäksi. Jos kaikki menee kohdalleen, niin marraskuussa aloittelemme, niissä merkeissä.


Seurakuntamme kotisivut ovat kokeneet uudistuksen. Tietääkseni koko alustarakenne on arvioitu ja päivitetty uudelleen, kiitos Juhani Vuotille. Lakasen Antti-Jussi on sitten askaroinnut viimeiset viikot varsinaisten sivujen kanssa. Ilme on loistavan ilmava ja sisältö on mielestäni melko helposti löydettävissä. Olen ihastellut, myös kuinka paljon sinne saadaankaan vaivattomasti materiaalia. Linkitykset ovat nyt sujuvasti teksteihin liitettyinä. Ei muuta kuin käykääpä kurkkaamassa. Linkki löytyy myös tuosta muiden yhteisöjen joukosta blogini oikeasta yläkulmasta.

Aamulla pitäsi käväistä taasen Keuruulla luomassa ensi-silmäyksiä tulevan juhannuksen kesäkonferenssiin. Eli eipä ehdi maa jäätyä kun jo seuraavaa suvea suunnitellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti