torstai 22. marraskuuta 2012

Mahtava kokous!

Kainuun reissu heitetty, kotona.

Olen istunut elämäni aikana tuhansissa hengellisissä kokouksissa ja pitänyt itsekin melkoisen määrän puheita. Eilisen illan Uusi elämä voittaa -tilaisuus Sotkamossa ylitti kyllä kaikki odotukseni ja sijoittuu omassa kokouskokemuksissa korkealle top-listallani.

Ilmapiirin avasi kaksi henkilökohtaista todistusta Jumalan parantavasta voimasta aiemman vierailumme ajalta syyskuussa.
Tunnen toisen todistajan henkilökohtaisesti. Hänellä on ollut vuosia todella vaikea niska-hartiasärky joka johtui nikamien kulumisesta, sekä selkäydinkanavaan kohdistuvasta pullistumasta. Vuosia jatkunut vaiva vaikutti jo merkittävästi hänen työkykyynsä. Yöt menivät niskatyynyn kanssa istuen unta hakiessa. Tuossa syyskuun tilaisuudessa olimme rukoilleet hänen puolestaan rukousjonossa ja sisar kertoi, että hän tarkkaili muutaman vuorokauden, että voiko tämä oikeasti olla totta. Nyt hän on voinut ajaa lääkityksen - jota joutui käyttämää hurjia määriä - alas ja voi nukkua yöt aivan normaalisti ilman mitään apukeinoja.

Toinen todistaja ei ollut minulle aiemmin tuttu, mutta hän kertoi myös kuinka rukousjonossa olin laskenut käteni hän yllensä ja hän sanoi, että samalla meni kuin taivaallinen sähkövirta koko olemuksen lävitse. Vuosia vainannut paha sydämen rytmihäiriö joka oli ollut tuolloin syyskuussa muutaman viikon todella vaikea ja lääketieteellisesti hoitokeinot alkoivat olla vähissä. Kahteen kuukauteen rytmihäiriöt eivät ole palanneet laisinkaan.

Kun näiden todistusten jälkeen sain puheenvuoron, niin tilaisuuden ilmapiiri oli valmiiksi kovin uskontäyteinen. Oli helppo saarnata. Rukouspalvelussa tuli kymmeniä ihmisiä esille ja Pyhän Hengen läsnäolo oli jotain ennen kokematonta. Hänen läsnäolonsa oli tunnistettavissa koko salissa ja varsinkaan rukouspalvelussa en ole aiemmin aistinut yhtä vahvaa Pyhän Hengen vaikutusta. On todella mielenkiintoista odotella mitä kaikkea tuo Jumalan voima saikaan eilen aikaan tuossa tilaisuuden loppuhetkessä.

On hienoa kuulla viestejä eripuolilta Suomea kuinka kokoussalit täyttyvät ja Jumala on ilmestynyt kohdaten ihmisiä pelastajana, Pyhällä Hengelle täyttäjänä ja parantajana. Olemme tulleet herätyksen aikaa, jota on vuosia odotettu ja rukoiltu.

8 kommenttia:

 1. Kiitos Jumalalle! Jeesus on niiin hyvä! Virtaa riittää Jumalan varastoista!

  VastaaPoista
 2. Anita ja Vesa, suurkiitos käynnistänne Sotkamossa! Olitte liikkeellä Kristuksen siunaus mukananne. Mielenkiinnolla odotamme mitä perästä kuuluu. Voimia ja siunausta toivottaen, Veijo G.

  VastaaPoista
 3. No hyvä. Sitten vaan ilmoitus paranemisesta potilastietoihin, ei se sen kummempaa ole.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Herralle! Olemme kaivatussa herätyksen ajassa, vaikka sitä ei vielä laajemmin huomata. Vihollisellakin on kiire ja agentit yrittävät vastustaa, mutta Herra vastaa sanansa lupauksista ja vastaa voimallaan! terv. Heikki

  VastaaPoista
 5. Kun maailmassa on vaikeat ajat ja Suomikin valatahnut lamaan sekä suureen työttömyyteen, ihmiset hakeutuvat automaattisesti hädässä seurakuntiin. Se ei kerro vielä herätyksestä. Toki iloinen asia, että jollakin syyllä tullaan sanankuuloon, sillä usko tulee kuulemisesta jne...
  Lisäksi täytyy todeta, että Vesahan on asunut Sotkamossa ja ollut paimenena. Seurakunta on aina täynnä, kun oma henkilö vierailee.
  Kukaan ei myöskään kuljettele mitään siunauksia mukanaan, vaan Pyhä Henki on kaikkialla läsnäoleva. Niin saarnapöntössä kuin rivipenkissä, tai vaikkapa Amerikassa.
  Parantuneet sairaat menkööt lääkäriin, jotta Jumala saisi kunnian!! Jos ei pysty menemään lääkäriin ja saamaan paranemisesta todistusta, mitään ei ole ehkä tapahtunut. Näin on monta kertaa nähty. Menkää siis hyvät ihmiset lääkäriin Jumalan kunniaksi!

  VastaaPoista
 6. Onkohan viisasta tehdä kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä esim. sydämen rytmihäiriöistä? Kuuluu kardiologille.

  VastaaPoista
 7. Monikaan ei halua mennäö lääkärin puheille koska alitajuisesti pelkää vaivan uusiutumista. Mieluummin eletään pelonsekaisessa unhoituksessa.

  Ja jopa näkemystä että lääkäriin meno on epäuskoa, on liikkeellä hiljaisena totuutena.

  Lasaruksen ei kai tarvinnut mennä Jumalan kunnian tähden kuitenkaan hakemaan lääkärin todistusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kuollut "paranee" elämään, niin siinä ei ole mitään epäselvää. Hölmökin näkee ihmeen tapahtuneen. Huono vertaus kolotuksiin.
   Kysymys taitaa olla enemmänkin siitä, että kivulias ja kärsivä ihminen, joutunut kenties sairaspäivärahalle, väliaikaiselle työkyvyttömyyseläkkeelle tai eläkkelle, ei halua katkaista tulolähdettä. Tavallaan inhimillistä, mutta minäpä katkaisin työkyvyttömyyseläkkeeni. Sen jälkeen olen töitä paiskinut lähes 30 vuotta, enkä ole sitä sairautta sairastanut.Kun Jumala parantaa, siinä ei ole epäselvyyksiä tai pohdintoja.

   Poista