keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Sotkamossa!

Viimeinen viikko onkin vierähtänyt pääosin hengellisten kokousten merkeissä.

Keskiviikkona sain olla mukana kotiseurakuntani nuorten tukikohta-illassa. Jo monen vuoden ajan kirkkosali on täyttynyt useista sadoista nuorista aina keskiviikkoisin ja niin nytkin paikalla oli varmaan yli 300 nuorta.
Opetin Pyhän Hengen lahjoista ja rohkaisin nuoria etsimään ja omistamaan niitä omaan elämäänsä ja niinpä tilaisuuden päätteeksi saimme yhdessä muiden pastoreiden ja avustajien kanssa siunata lukuisia nuoria, jotka janosivat elämäänsä Pyhän Hengen voimaa ja Hänen lahjojaan. Monet saivat täyttyä ihan ensi kertaa elämässään Pyhällä Hengellä.

Lauantaina olin Tikkakoskella alueellisella evankelistojen koulutuspäivässä. Rohkaisin osaltani ihan samalla teemalla kuin seurakuntamme nuoriakin evankelistan kutsumuksen omaavia omistamaan Pyhän Hengen osallisuutta elämäänsä.  Oli kaikin puolin innoittava kokemus.

Sunnuntaina olimmekin kuuntelemassa seurakunnassa Palmin Jyrkiä, joka on vanhimmistomme ehdotus uudeksi seurakunnan johtajaksi. Valitettavasti Jyrki pääsee irtautumaan nykyisestä palveluspaikastaaan vasta ensi kesänä, joten seurakunnalle tulee usemman kuukauden viive ennen kuin hän asettusi ruoriin. Oli todella hieno tilaisuus ja Jyrkillä oli upea puhe rohkaisemisesta. Hän itse toteutti tuota rohkaisemista suurenmoisella tavalla omalla läsnäolollaan.Seurakunta oli lähtenyt tosi runsaslukuisesti liikkeelle tutustuakseen mahdolliseen uuteen paimeneensa.

Maanantaina sitten ajelimmekin tänne Sotkamoon, jossa oli eilen ensimmäinen Uusi elämä -voittaa tilaisuus. Väkeä oli tullut paikalle jopa naapuripitäjistä ja tietysti lomalaisia Vuokatista. Ihan oli hyvä kokous ja melko pitkään riitti taasen tarvetta rukouspalvelulle. Tänään on edessä vielä toinen kokous ja luvassa on joku todistuspuheenvuorokin siitä, kuinka Jumala on koskettanut kyseisiä ihmisiä. Mielenkiintoista.

Perjantaina onkin sitten vuorossa koko vartalon CT-kuva, joka kertoo jotain miten syöpä kaikkineen on pesiytynyt kroppaani. Viikon kuluttua saan lääkärin vastaanotolla kuulla tulokset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti