maanantai 7. marraskuuta 2011

Sateet Lähetä!

Tuleva viikko näyttääkin taasen hiukan vireämmältä kuin aiemmat.

Aamulla kello oli herättelemässä laboratio-kokeisiin. Kävin antamassa näytteet. Vastaukset saan torstaina tavatessani lääkäriä. Kysymys on tietääkseni vain seurannasta, kuinka tauti etenee ja onko olemassa joitain toimenpiteitä kivun ym. hoidon suhteen. Pitkästä aikaa kokeissa oli mukana myös PSA-arvo. Se saattaakin olla ihan mitä vaan, riippuen tietty siitä onko syöpä ehtinyt jo luustoon asti.

Melkeinpä samantien veinkin automme verstaalle, jossa asentavat siihen Eberspächerin bensalammittimen. Nykysissä autoissa kun ei enää ole tilaa entisajan kunnon blokilämmittimille. Jollain konstinhan se pitänee kulkupeli saada lämpimäksi, jos tässä vielä talvikin tulisi tämän huiman lämpimän syksyn jälkeen.

Keskiviikko-iltana olenkin sitten Seinäjoella heidän Sateet Lähetä illassaan puhujavieraana. Seinäjoellahan Helluntaiseurakunnan keskiviikkoiset karismaattiset illat ovat jo melkoinen käsite, ei mikään hetken ilmiö, sillä kokoukset ovat jatkuneet yli kymmenen vuoden ajan. Noussee kymmeniin tuhansiin se kuulijoiden joukko, joka tuona aikana on ehtinyt illoissa vierailla. Olemme seurailleet viime aikoina iltojen kulkua netistä ja on se vaan mahtavaa kun tilat ovat lähes tupaten täynnä viikko toisensa jälkeen. Parhaimmillaan tilaisuuksissa käynee yli tuhat ihmistä.
On etuoikeus päästä todistamaan omista kokemuksistaan ja julistamaan Jumalan kirkkauden voimasta kyseisessä illassa. Ei kun kaikki pohojalaaset nyt liikkelle.

Tapahtumaa voi seurata suorana netista os.http://www.netmission.fi/fi/etusivu/?id=267

Nyt nämä muutamat aluspäivät tulevat menemään aika tiiviisti sidoksissa tuohon iltaan. On hienoa saada rukouksin Jumalan edessä valmistella ja mietiskellä tulevaa. Odotan Jumalan todellista ilmestymistä niin, että monet monet ihmiset saavat avun, löytäen ehkä uskon ensimmäistä kertaa tai kohdaten Jeesuksen parantajanaan.

Kyllä tässä taas kerran omat vaivat vain unohtuvat, on tämä vain merkillistä.

12 kommenttia:

 1. Hieno homma Vesa,siunausta Seinäjoen matkalle,jospas niitä kokouksia saisit pitää vielä tulevaisuudessa enemmänkin,sitä rukoillaan,mutta kiitollisia ollaan,joka tilaisuudesta.Ja kyllä se Bemarikin siitä lämpiää..pakkohan sen on,kun isäntäkin lämpenee...terv.mara.

  VastaaPoista
 2. Mukana rukousrintamassa ja netistä seuraamassa Seinäjoen tilaisuutta. Itsellänikin on vastuuviikko Kangasalla. Jumala voi! TMN

  VastaaPoista
 3. Olipa taas rohkaisevaa lueskella rivejäsi!
  Sitä tahtoo miettiä aina päivityksien välillä, että onko kunto jo heikentynyt kovasti, mutta jälleen kerran piti todeta, että Jumala on uskollinen ja voimallinen!!
  Siunausta matkaasi pohjanmaalle!

  t. vakkarivieras Savosta

  VastaaPoista
 4. Siunausta matkaan Etelä-Pohjanmaalle! Koskettakoon Pyhä Henki myös sinua, rohkaiskoon ja avatkoon uusia ovia taistelussasi täällä maailmassa.

  Näin Jeesus rohkaisi Pietaria "Mutta minä olen rukoillut puolestasi, ettei uskosi sammuisi. Ja kun olet palannut takaisin, vahvista veljiäsi." Luuk 22:32

  VastaaPoista
 5. Kiitos kirjoituksestasi!
  Siunauksen toivotuksena på svenska:
  Så tryggt att få tro
  att bönernar bro
  skall bärä mig hela vägen hem
  Men bäst är ändå
  att jag vet det är så:
  under allt är jag älskad av dig.
  (Herre, till dig får jag komma)

  Rukouksin kanssasi!

  VastaaPoista
 6. Kiva lukea arkisistakin askareista. Mukavalta kuulosti tuo "pohjalaaset", kun itse olen Pohjanmaalta.
  Tsemppiä keskiviikkoon! Ja hyvää vointia!

  VastaaPoista
 7. Hei Vesa!
  Olipa iloinen yllätys kun avasin plogisivusi ja huomasin että olet siellä kertonut voinnistasi.
  Kiitos ylistys ja kunnia Jumalalle, että olet keskellämme. Olipa ihana kuulla että pääset lähtemään Seinäjoelle, seuraan kotona tilaisuutta netistä. Taivaan Isä siunatkoon sinua runsaasti,samoin tilaisuuden ja menomatkanne Seinäjoelle, rukousrintamassa mukana. Voimia jokaiseen päivääsi
  samoin Anitalle ja kaikille läheisillesi.
  5 Moos. 31:8 sanoin.
  Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun
  kanssasi, Hän ei jätä sinua yksin eikä hylkää
  sinua. Älä lannistu, älä pelkää.
  Siunauksin Eija, koulukaverisi

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa vain Pohojanmaalle,omapa sua odotettukin.Voimia sinulle iltaan,rukouksin sinun ja perhekuntasi kanssa.

  VastaaPoista
 9. Siunausta matkaan tänä iltana! Jumala on uskollinen! Hänen kädessään on täysin turvallista! Herra ohjatkoon sanasi tänään. Voimaa ja voitelua!

  VastaaPoista
 10. Oltiin mukana Seinäjoen Sateissa illalla ja oli todella koskettava kokous. Vesalla oli sanoma ja voitelua - kostutti sydämiä ja silmiä. Kiitetään!

  VastaaPoista
 11. Vesa piti Seinäjoella väkevän puheen! Joka ei ollut paikalls voi kuulla puheen Radio deissä torstaina klo 19.
  Muistetaan Vesaa!
  Pentti

  VastaaPoista
 12. Huom! Radiointi tulee Deissä viikon viiveellä. Eli eilinen lähetys tulee viikon kuluttua to.17.11 klo.19.00 Vesa

  VastaaPoista