perjantai 14. elokuuta 2009

Lomatunnelmissa

Kesäloma alkaa olla puolessa välissä.
Alkuviikkojen ilmat ovat olleet pääosin huiman hienot. Auringon ottamisen sijaan olen yrittänyt käydä jonkun verran marjastelemassa, joka on joskus menneinä vuosina ollut minulle melkeinpä himo. Nyt ei pääse litra saavutuksilla kerskumaan, mutta se mikä on jäänyt vaille, niin onpahan tullut haettua viereiseltä torilta.

Loppuloman aikana on suunnitelmissa hiukka reissaillakin, mutta sen sitten tulevat päivät näyttävät. Meillähän oli alkujaan suunnitelmissa vetää ryhmä Anitan kanssa Patmos-saarelle, mutta sen tosiaan jouduimme perumaan kun ei tästä minun kunnostani osanut ennakolta tietää. Sitten ehdimme hakea Imatralle syyskuussa syöpää sairastavien ja heidän läheistensä sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskurssille, mutta hakemus tuli Kelalta bumerangina takaisin. Paikat kun olivat täyttyneet Etelä- ja Itäsuomalaisilla. Noh, ehkäpä joskus myöhemmin. Turun Meri-Karina onkin toinen paikka, jossa ko. kursseja toteutetaan, mutta eipä sieläkään juuri nyt ole näköpiirissä sopivaa.

Herätysliikkeemme yhteisiä yhdistysten ym. kokoustamisia olikin useampia jäänyt tähän elokuulle kalenteriini, kun siirsin lomani hoitojen vuoksi hieman viivellä tänne myöhemmäksi. Olen joutunut ilmoittelemaan, että en valitettavasti nyt ole tulossa mukaan, aika helppoakin on ollut kieltäytyä. Taidan löytää jotain järkeäkin tähän ajan käyttööni - ainakin näin lomalla.

Hoitoputki jatkuu. Toisaalta turvallinen tunne, kuinka säntillisesti homma toimii, mutta toisaalta tämä on kuin porrastasanteelta toiselle astuisi. Kun yhdestä portaikosta juuri pääset, niin huomaat olevasi tasanteella, josta alkaa seuraavat askelmat, eli posti toi jo kutsun marraskuiselle poliklinikkakäynnille ja sitä edeltäviin laboratiorikokeisiin. Ei muuta kuin päiviä laskeskelemaan ja mielialaa trimmaamaan seuraaviin tuloksiin.

2 kommenttia:

  1. Hei, täällä Papaua! Terveiset täältä lämpimästä ja siunausta ja jaksamista taistelussa eteenpäin! Lomatekemisen olet saanut kuulostamaan jo järkevältä eli se on suuri plussa ja varmasti siitä nauttivat myöskin perheväki! Muistamme rukouksissamme edelleenki! Merja & Antero

    VastaaPoista
  2. Siunausta Vesa jokaiseen päivään ja tuo loman pitäminen kuulostaa todella hyvältä.
    Muistetaan edelleen rukouksin täällä ulkomailla Uuraisilla.
    Terveisin Kurre

    VastaaPoista