perjantai 17. helmikuuta 2012

Uusi elämä voittaa Facebookissa

Olen jo jonkun aikaa halunut hieman enemmän mukaan tänne sosiaalisenmedian puolelle kuten nykypyrky on vähän kaikilla. Ehkä uudistamme merkittävästi näitä blogisivustojakin, mutta nyt eilen avasimme Uusi elämä voittaa sivut facebookiin. Tarkoitus on, että sielä voisimme yhdessä ennakoida tulevia tilaisuuksia, kommentoida palautteen muodossa ja esittää vaikka rukoushaasteita joita voi yleisesti esittää ja tietenkin toive ja rukous on se, että sivut täyttyisivät tulevaisuudessa kommeteilla Jumalan kohtaamisista ja parantumisista. Sivusto löyttyy facepookista Uusi elämä voittaa nimellä.

Jämsän kokous oli viime sunnuntaina taasen hengeltään rohkaiseva. Oli ilo nähdä kuinka Jumala sytyttää ja pitää ihmisiä innokkaana Hänen etsimisessään ja palvonnassa. Sama toistui tiistai-iltana täällä Jyväskylässä. Sain ohjata erästä nuorta miestä ensi kertaa Pyhän Hengen täyteyden kokemiseen, mikä riemu. Ja joku pyysi esirukousta uskoon tulemisensa puolesta. Mikäpä sen ihanampaa.

Mutta ei viikkoa ilman vastoinkäymisiä. Kun kävin levolle tiistain kokouksen jälkeen, niin vasemman jalan reidessä alkoi ihan sietämättömän kova kipu. Otin kahta vahvuutta olevaa kipulääkettä sen mitä annostelu salli. Kipu ei vain hellittänyt ja pakko oli lähteä taas poliklinikalta hakemaan apua. Neljän maissa aamuyöstä taasen kerran tepastelin ns. kirranpolin käytävillä. Sain kipupiikin joka ei sekään tuntunut auttavan ollenkaan vaan kipu oli tosi paha koko aamuyön. En ilmeisesti nukkunut koko yönä. Päivystävä lääkäri lupasi aamulla konsultoida syöpälääkäreiden kanssa ja niinpä sain sitten tälle päivälle ajan röntegeniin ja omalla lääkärille.

Miten ollakaan kun seuraavana iltana asettelin itseäni jonkinlaiseen asentoon, jotta voisin yrittää nukkua edes hetken, niin jossain vaiheessa uni oli voittanut ja heräsin aamulla vähän ennen kuutta. Ette voi arvata kuin olin kiitollinen Jumalalle. Kokemus jos mikä oli taasen kerran osoitus Jumalan mukanaolosta. Hän seuraa pikkutarkasti meidän tuskiamme. Sen jälkeen kipu ei sellaisenaan ole palanut. Jalka on voimaton, mutta käytyäni äsken kuvauksissa ja lääkärillä, niin kuvista ei löydy mitään sellaista joka voisi aiheuttaa mokoman kivun. Selän magneettikuvat tulee vielä toki otettavaksi, mutta kyllä on melkoisen helpottunut olo - taas kerran.

Eli tallai on taasen viikko vierähtänyt. Sunnuntaina on sitten tarkoitus saarnailla Joutsassa parissakin tilaisuudessa. Ovat ilmoitelleet ihan kivasti Keskisuomalaista myöden. Olispa hienoa jos pieni rukoushuone tulisi porukkaa täyteen. Vähän on sellainen kutina.

Jarkko oli myös tällä viikolla pistätymässä kotonaan. Lähti aamupäivällä junalla takasin kohti Helsinkiä ja sieltä sitten viikonlopulla Englantiin. Oli kiva rupatella ja vaihtaa ajatuksia teologi-opiskelijan kanssa.

1 kommentti:

  1. Hyvähän se kokous oli Joutsassakin,,Kiitos Jumalalle,näistä tilaisuuksista,ihmettähän tämä kaikki on,niinkuin puheeessasi mainitsitkin,Siunausta teille,Anita ja Vesa.terv,mara.

    VastaaPoista