maanantai 6. helmikuuta 2012

Päämiehen siunaaminen

Suomi sai eilen uuden presidentin. Onnea Niinistölle!

Vaalit olivat merkitykselliset ja senhän me laitoimme merkille ja itse kukin taisi ilmaista mielipidettään jo ennakkoon. Hyvä niin, ettei tarvitse nyt jälkeenpäin miettiä mitä olisi pitänyt sanoa, tehdä tahi äänestää.

Laitoin merkille, että presidentinvaalien puolesta rukoiltiin eri seurakunnissa paljon. Tuleva presidentti tarvitsee edelleenkin kipeästi meidän esirukouksiamme. Nythän hänen virkakautensa vasta alkaa.

Kuten on tullut aiemmin todettua, niin elämme voimakasta arvojen muutoksen aikaa. Emme voi laittaa päätämme puskaan vaikka sitäkin mahdollisuutta joskus toivoisi. Voimme olla kiitollisia, että saamme elää näin vakaassa ja järjestäytyneessä yhteiskunnassa, mutta vähänkin aikaamme seuraavina tunnistamme, että niin ei ole suinkaan kaikkialla ympäröivässä maailmassa. Kriispesäkkeitä löytyy niin euroopasta kuin sen ulkopuoleltakin. Seuraavat vuodet tulevat pitämään myös sisällään varmaan paljon yllättäviäkin tekijöitä.

Eli, muistakaamme edelleen esivaltaa rukouksin, kuten raamattukin kehoittaa. Siunataan päivittäin uutta päämiestämme kaikella viisaudella, taidolla ja ennen kaikkea Jumalan tuntemisen armolla.

3 kommenttia:

 1. Todellakin kannattaa muistaa rukouksin tulevaa presidenttiämme, Sauli Niinistöä, sekä toisella kierroksella mukana ollutta Pekka Haavistoa. TMN

  VastaaPoista
 2. Muistamme rukouksin esivaltaa.
  Rukoilemme jokaisen presidentinvaaleissa mukana olleen ehdokkaan puolesta.
  Kiitämme toisen kierroksen vaalituloksesta.
  t. blogiystävä & co.

  VastaaPoista
 3. Profetia saulille (voisiko olla kysymyksessä Sauli Niinistö?)
  26.12.2007 Esitetty televisiossa , jonka voi katsoa kokonaisuudesaan TV7 arkistosta; "Polvijärven pastori : Joulu. Polvijärven pastorin 100. jakso, profetia alkaa 25:10 min kohdalta

  http://www.tv7.fi/vod/player/?program=3772

  VastaaPoista