perjantai 23. huhtikuuta 2010

Onnistui

Tuli kummasti keventävä olo kun Jarkko selvisi yöllä vihdoinkin liki viikon venähtäneeltä haastattelumatkaltaan kotiin. Tuomisinaan pojalla oli tieto pääsystä opiskelemaan sikäkäisessä raamattukoulussa. Nyt nuorilla on vain edessään melkoiset järjestelyt, kuinka laittaa elämää tästä eteenpäin. Näin pastori-isänä tuntuu todella koskettavalta pojan suunnitelmat. Mutta samalla tietty tiedostaa melkoisen hyvin mitä kaikkea tulva voikaan pitää sisällään.

Sattumalta muuten löysin eilen netissä Jarkon lennon onnistumista seuraillessani ohjelman joka välittää reaaliaikaista sateliittikuvaa ilmassa olevista lentokoneista. Tässä os. jos kiinnostaa käydä tsekkaamassa missä kaverit liitelee. http://www.flightradar24.com
Itse seurasin kun Jarkon lento laskeutu Seutulaan ja laitoin samalla tervetulo-tekstarin. Kun käy kurkistamassa konemerta maaplaneetallamme, on kuin tähtiä taivaalla, niin eipä voi kuin taas kerran ihmetellä tätä maailman menoa ja kuinka ihminen viisaudessaan onkaan onnistunut kutistamaan tämän kaiken läppärin näytölle.

Nyt sitten alkais ns. talviloma ja sopivasti aloittelikin, ainakin täällä, lumisadetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti