tiistai 2. maaliskuuta 2010

Rukouspyyntö!

Olen käynyt sähkpöstikirjeenvaihtoa kollegani Hannu Mehtosen kanssa. Hannu on tätä nykyä Korson Helluntaiseurakunnan pastorina. Hän on toiminut aiemmin puolisonsa Arjan kanssa lähetystehtävissä mm. Etelä-Amerikassa ja Espanjassa.

Hannulla on todettu suussa syöpä. Hän on antanut minulle luvan esittää avoimesti myös täällä blogissani esirukouspyynnön puolestaan. Tässä hänen kuvauksensa tilanteesta:

"Reilu viikko sitten sain tulokset kokeista, joissa todettiin
suussa syöpä. Jos Herra ei paranna, joudun ensi viikolla isoon leikkaukseen. Se
kestänee noin 10 tuntia. Poskesta otetaan iso pala, takahampaat poistetaan ja niiden
alta ja sivuilta ientä, kielestä lähtee osa, en tiedä kuinka iso ja kaulalle tehdään
pitkä leikkaus, josta poistetaan imusolmukkeet. Leikkauksen jälkeen pidetään
nukutettuna ehkä 30 tuntia. Rankkaa tulee olemaan. Asiaa vaikeuttaa omistamani
verenvuototauti. Vereni ei tahdo millään hyytyä. Riskitekijöitä on melkoisesti.
Muuten leikkauksella yritetään saada tuhoutunut alue pois ja jalasta laitetaan
siirrännäinen tilalle. Mahtaa olla sekin outoa, jos kielestä kasvaa karvoja?
Mites sun tilanne? Onneksi meillä on vahva rukousrintama.
Itsekin olen saanut viestejä ainakin kymmenestä maasta, joissa muistetaan, sekä
monista eri suunnista ja kirkkokunnista Suomesta. Jotakin hyvääkin sairaus saaa
aikaan, kun saa kansan polvilleen. Oma srk. erikoisesti on jokapäiväisessä
taistelussa mukana."

Lupaathan asettua rukousrintamaan Hannun, Arjan ja heidän perheensä puolesta. Tunnen kivun lähellä ajatellessani edessä olevia vuorokausia Mehtosten perheessä. Tiedämme, että meillä on todella Jumala joka kuulee rukouksia ja on voimallinen parantamaan vielä Hannun niin, että voi jatkaa omassa kutsumustehtävässään.

8 kommenttia:

 1. Ikäviä uutisia, mutta eipä siinä muu auta kuin laittaa kädet ristiin ja huokaista ylöspäin.
  Vastaavanlaisessa tapauksessa kyllä kaikki sujui hyvin. Leukaan laitettu metalli vaan kylmäsi talvella. Syöminen oli pitkään hankalaa kun nesteet pursui nenän kautta ulos. Paino putosi kovasti. Puhuminen hiukan vaikeutui. Mutta tärkein eli mieliala pysyi kohtuu korkealla. Kohta on viisi vuotta operatsioonista. Toivoa siis on ja tietysti korkeemman kädessä viime metreillä. Voimia!

  VastaaPoista
 2. Jeesus auta,kanna iankaikkisilla käsivarsillasi!

  VastaaPoista
 3. Shalom.
  Ensi kertaa osuin sivuille. Muistan tätä asiaa. Omassa perheessämme on myös paljon kärsimystä. Hätätila saa rukoilemaan. Se on siis Jumalan armoa, vaikka emme sitä itse valitsisi.
  Jumalan siunausta myös teidän perheelle!

  VastaaPoista
 4. Tsempiksi tämäkin: Tapasin taannoin Ulf Sundqvistin, jolla oli suusyöpä ja sitten oli vielä aivoissa hyvänlaatuinen kasvain. Hän voi nykyisin oikein hyvin, terve kuin pukki.
  Myös Riki Sorsalla pyyhkii mukavasti.
  Kyllä Taivaan Isä auttaa ja vaikeissa hetkissä kantaa sylissään. Kyllä sinä Hannu Mehtonen jaksat käydä kaiken läpi! Selviät!

  VastaaPoista
 5. Hannu Mehtoselle!

  Älä turhaan kysele Jumalalta, että miksi juuri minä? Mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän sairauden? Nyt on vain sellainen aika, että yksi jos toinen sairastuu... Geenit, lisäaineet, stressi, liika murehtiminen, ilman saasteet...
  Käännä mielesi uusiin ajatuksiin, jotka eivät rasita voimiasi paranemisprosessissa. Myös Vesa Pylvänäinen on kokenut kovia...Ehkäpä te kaksi voisitte perustaa nettiin Helluntaiherätyksen NETTIPAPPI sivustot. Nimittäin kansa pyörii netissä niin paljon... Miettikää, onko ajatus Herralta...Itse uskon niin.

  VastaaPoista
 6. Kuinkahan Hannu jakselee? Onko jo leikattu? Menikö kaikki hyvin? Terveisiä!

  VastaaPoista
 7. Miia 39vuotias tarvitsee esirukousta: tullut uskoon noin 2kuukautta sitten rankoista piireistä. Vatsasyöpä edennyt nopeasti. Lääkärin hoitovirhe tuhonnut virtsarakon, nyt avanne. Perhe asuu Englannissa! Jos tietäisivät että on uskossa niin hylkäisivät.Lääkärit leikanneet myös ilman puudutusta. rukoillessa tälläisessa tilaanteessa suu tukittu! Raamattua ei anneta pitää yöpöydällä- Suomessa! Ei jaksa tehdä valitusta, on liian kipeä. On yrittänyt itsemurhaa, ystävä soitti ambulanssin. asuu yksin. Rukoilkaa pian kuin mahdollista

  VastaaPoista
 8. TALOUDELLINEN AHDINKO OLLUT JO PIDEMMÄN AIKAA JEESUS AUTA RUKOILKAA ITSE EN JAKSA.

  VastaaPoista