tiistai 30. maaliskuuta 2010

Paineet tasaantuivat

Valitettavan kovalla vauhdilla tämä elämä etenee. Vaikka kuinka mieli tekee päätöstä tänne päiväkirjan pariin niin toistamiseen saa todeta, että taas on viikko vierähtänyt ilman tekstiä.

Kylläpä lääkäri ne verenpainelääkkeet kirjoitti. Hyvin näytti osuvan kohdalleen, kun yhdessä yössä pudotti lukemat 118 johonkn 90 huippeille, siis sen seurattavan alapaineen. Alta tuon 90 on sitten hyvin pysytellytkin. Koko viime aikainen puristus taisi olla ihan tuon tarpeettoman suuren paineen tuotosta.

Viime sunnuntaina oli seurakuntamme yhdistyksen vuosikokous ja se teetti töitä taas kaikkineen jonkinverran, mutta hienosti meni. Päättynyt toimintavuosi olikin yhdistyksen historian yksi parhaista numerojen valossa.

Kirjoittelin äitimuorista 80 -vuotis kirjoituksen RV -lehteen. Se olikin tänään tulleessa numerossa. Kiva oli haastella äidin kanssa kirjoittamisen yhteydessä hänen menneistä vuosikymmenistään. Pääsiäisen aihoihin lähisukulaisina kokoonnumme mummolle kahvittelemaan.

Pikku-Iisa oli kolme yötä uskaliaasti viime viikonlopulla mummon ja papan hoivissa. Kyllä se on maailman paras kokemus, saada nauttia lasten lasten energiasta. Tuli käytyä pulkkamäessä Laajavuoren rinteellä, paisteltua saunankiukaalla makkaraa jne. Ihmetellä täytyy kuika teräviä kommentteja elämän alut keksivätkään. Urhoollisesti Iisa oli kokonaiset kolme vuorokautta luonamme yökylässä. Ensimmäinen tallainen matka, mutta eipä tuota ole vielä vuosiakaan kuin kolme v. Me haimme hänet Espoosta ja Laura haki sitten Lahteen josta Marika nouti Okko-veikan kanssa. Innossaan oli neiti retkestään ollut.

Huomenna olisikin sitten Hyvä Sanoma ry.hallituksen kokous Keuruulla, taas vaihteeksi. Mitä todennäköisemmin minun viimeinen kokoukseni. Ehdinkin omien laskujeni mukaan istua ko.hallituksessa, edeltäjän Ristin Voitto ry.n mukaan lukien, kaikkiaan seitsemän vuotta, joista puheenjohtajana viimeiset kuusi. Toki vuosikokoushan nämä hallituskuviot lopullisesti sinetöi, mutta eiköhän siinä näin käyne kun on tahtonsa ilmaissut.

Kyllä nautin kyväästä ja jopa tästä loskasta ihan täysin siemauksin. Kesää kohti sitä vaan kummasti jollotellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti