tiistai 23. helmikuuta 2010

Hyvältä tuntuu

Kummasti se muutamakin päivä levossa tuntuu.

Tänään heräilin Bablo-koiramme kanssa vasta kahdeksan seutuvilla ja pikkulenkin saimme heitetyksi taas hyisessä aamussa. Olipa täällä ainakin yksi kylminpiä öitä ollut. Ilmatieteenlaitoksen käppyrä oli käynyt jossain 28 asteen seutuvilla johonkin aikaan aamuyöstä.

Parturin kautta limppari ja karkkikaupalle ja kotia rentoutumaan. Sauna päälle iltapäivällä kun Anita palaili töistä. Kaivoinpa ensipäivänkuorikansionikin taas esiin pitkästä pitkästä aikaa. Kun olin matkalla ehtinyt hommata Lapen kunnon filatelistien "raamatun" johon päivitin nyt tuota maanpäälistä aarteistoani.

On se kiva kun ei tarvii olla toimettomana, vaikka kirkolle onkin nyt pääsy kielletty.

Illan aion pyhittää yhdistetyn kisaa seuraten. Eiköhän sieltä vähintää hopeaa tule. Olen ihaillut Vancouverin hienoja maisemia. Sielä on muuten suomalaisen helluntaiseurakunnan pastorit ihan jyväskyläläislähtöisiä ja kuuluvat edelleenkin meidän seurakuntaamme. Lehtimäen Klaus ehti olla meillä useamman vuoden perheineen nuorisopastorina ja Tedderin Samu on taasen vastaavasti tulossa tämän vuoden aikana paluumuuttajana perheineen koti-Suomeen.

Ei kun lepäillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti