torstai 16. heinäkuuta 2009

Astro-tv

Tässä päivänä muutamana piti ihan oikeasti hieraista pari kertaa silmiään, istunko omalla soffallani ja mitä minun televisioni näyttää? Kuva ja ohjelmaformaatti sisältöineen vaikutti niin kovin epätodelliselta eteläisen Euroopan hömpältä. Mutta ei, kyllä se vaan oli ihan totinen tosi, että Maikkari on nähnyt hyväksi tarjota alkuiltapäivästä aitoja astrologisia palveluja. Tuon hetkisen kun minun sietokykyni kesti, niin pari naista ehti soittaa ja udella nuorelta pojankloppi-astrologilta elämänsä "suuria kysymyksiä". En tiennyt oisko pitänyt itkeä vain nauraa? Voiko Suomessa olla noin naivia ja höpsähtäneitä ihmisiä? Soittajat ilmeisesti ihan tosissaan esittivät asiaansa ja nuori mies ihan yhtä tosissaan päästeli suustaan lähinnä mitä mieleen juolahti, sellanen tuli käsitys, toki hän liene mitä syvällisimmin tutustunut tähtikarttoihin ja muihin astorologian saloihin. Voiko ihmisillä asiat olla todella näin onnettomasti ja hakuisuus "henkimaailmaan" ohjailtavaksi tätä luokkaa? Ja tämä kaikki vielä rahasta. Palvelu toimii jokaisena päivänä 9-24 välillä. Luureissa päivystää iso määrä toinen toistaan etevämpiä tietäjiä. Jos meitä uskovaisia ja seurakuntia syytellään aika ajoin rahastuksesta, niin mitäpä tämä sitten on? Onneksi ohjelma ei sentään tule Ylen kanavilla, joka suunnittelee pakollista mediamaksua kaikille. Mutta valitettavasti saman maksun myötä kaikki joutuisivat antamaan äänensä myös mokoman Astronkin puolesta.

Totta puhuen, kyseisenkaltaisten ohjelmien tuleminen valtakunnallisille televisiokanavillemme herättää aika surullisia ajatuksia, mutta asettaa samalla meitä uskovaisia todellisten haasteiden eteen. Kysymyshän ei ole mistään hupiohjelmasta, vaikka kovin lapselliselta vaikuttaakin. Uskon, että ihan aidosti ollaan tekemisissä salattujen pimeydestä lähtöisin olevien tietäjävoimien kanssa. Se, millä tasolla sitten nämä ohjelmassa esiintyvät taitajat liikkuvat on kysymysmerkki, ehkä eivät sitä itsekkään tiedosta, saatika soittajat. Kanavien avautumien tällaisille palveluille on viesti hengellisestä tyhjyydestä ja ihmisten avoimuudesta tietäjävoimille.

Ehkäpä Jumala voimassaan alkaa myös näyttäytyä omiensa kautta samassa ja tietenkin vielä suuremmassa mittaluokassa, kun pakanalliset voimat astuvat näinkin julkisesti ja näyttävästi esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti