torstai 28. maaliskuuta 2013

Siunattua Pääsiäisen aikaa

Viikot vierivät rauhaisaan keväiseen tahtiinsa. Hienoja aurinkoisia päiviä ei voi lakata ihmettelemästä. Kyllä tämä pohjola on vaan huikea näiden voimakkaiden vuodenaikavaihtelujensa kanssa. Etelän lämmössä asustavat eivät tiedä mitään kirkkaista keväisistä viikoista ja niiden suomasta kauneudesta ja valon tuomasta uuden elämän ihmeistä

Olen käynyt päivittäin nyt sädehoidossa. Pääsiäisen jälkeisenä tiistaina piti oleman viimeinen, kymmenes kerta, mutta tänään selvisikin, että annosmäärä oli alunalkaen määrätty viiteentoista, mutta jostain syystä kymmenellä oli lähdetty liikkeelle. Viisi lisäkertaa nyt on sitten edessä, mutta hyvä, jos etäpesäke sen vaatii, niin tuleepa hoidettua kunnolla.

Kyllähän sädehoitokin ilmeisesti hieman väsymystä lisää, sillä olen ollut viime aikoina melko voimaton. Päivät ovat pääasiassa menneet vuoteella leväten. Edelleen jalassa jatkuva häiriintyneen nestekierron aiheuttama turvotus jatkuu ja se estää liikunnan harjoittamisen lähes kokonaan.
Mutta tarkoitus on kuitenkin kaivautua sen verran liikekannalle, että Pääsiäissunnuntaiksi menemme pitämään tilaisuuden Riihimäen Helluntaiseurakuntaan. En ole ennen paikkakunnalla näissä merkeissä käynytkään, joten suurella mielenkiinnolla odotan aina uutta kohtaamista yleisön kanssa.

Viikko eteenpäin, niin edessä onkin ihan kunnon voimain ponnistus, kun olen lupautunut puhujavieraaksi Rovaniemelle Lapin Helluntaiseurakuntien työntekijäpäiville. Nyt on ollut aikaa mietiskellä ja rukoilla
tuon seminaarin puolesta. Matka on vaan nykykunnolleni jonkinasteinen haaste.  Lentäen on tarkoitus Helsingin kautta reissusta onnistua. Mutta eiköhän jalka ole siihen mennessä sulanut ja voimat taas palautumassa, joten saatan juosta tuolloin kuin parhaina päivinäni.

Aurinkoista ja kaikinpuolin siunattua kärsimyksen ja ylösnousemuksen suurta juhla-aikaa teille kaikille.

3 kommenttia:

  1. Siunattua pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Herran Jeesuksen Kristuksen uhrissa on sovitus ja meidän kipummekin Hän kantoi. Voimaa ja voitelua Vesa!

    VastaaPoista
  3. Rovaniemi ja Lappi odottavat siunaten tuloasi!

    VastaaPoista