sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Voimalliset päivät!

Terveiset täältä Rovaniemeltä!

Lensimme tänne perjantaina. Lauantai-aamuna paikallisessa helluntaiseurakunnassa alkoivat Lapin alueen työntekijäpäivät. Järjestävä taho oli herännyt maakunnallisia päiviä yleisesti vaivaamaan osaanottajakatoon. Se on tunnustettu ongelma kautta Suomen viime vuosilta. Kutsun olivat saaneet tällä kertaa myöskin seurakuntien laajempi vastuunkantajien joukko. Niinpä paikalla oli heti alusta alkaen ainakin 150 henkeä.

Vastuullani oli vastata hengellisestä opetuksesta. Jutustelin ihan perusasioita elämäni esimerkkiä hyödyntäen. Tämän kotoisammaksi ei ainakaan puhujan osaa voi rakentaa. Pikkumäen Esa "pikkuesa" johtavana pastorina oli nostanut puhujalavalle leppoisan nojatuolin. Vastustelin alkuun siihen asettautumista, mutta se oli mitä todennäköisemmin loppujen lopuksi oman jaksamiseni kannalta todella arvokas ratkaisu.

Jumala tunnustautui puheisiini, kuten koko päivien antiin tosi vahvasti mukaan. Muun muassa eilen illalla oli niin voimallinen hetki, että en muista heti kokeneeni sellaista. Pyhän Hengen tuuli liikehti salissa niin, että eräs tuntemani kaveri kertoi tänä aamuna kokeneensa tuulenvireen jopa ihan fyysisesti kehossaan. Melkoinen oli ylistyksen ja kiitoksen pauhu kun Herra kohtasi hengellisesti janoista joukkoa. On hienoa odotella mitä kaikkea palautetta lähiviikot tuovatkaan tullessaan.

Nyt tässä odotellaan rauhassa jalan ja kropan tasaantumista viikonlopun urakasta. Huomenna olisi tarkoitus lentää Helsingin kautta kotiin. Tiistaina onkin sitten paluu arkeen kuuntelemaan syöpälääkärin lausunto meneillään olevan sädetyksen vaikutuksesta.

5 kommenttia:

 1. Kiitos rikastuttavasta ja siunauksellisesta viikonlopusta. Oma avoimuutesi ja lepposa tyylisi puhua asijoista avasi ihmisten mielet ja sydämet odottamaan Jumalan voimaa. Ilmapiiri oli todella voimallista ja väkevää. Kiitos Herralle. Siunausta ja voimia tuleviin päiviin. t. pikkumaru :)

  VastaaPoista
 2. Ja ehkä jollekin osanottajalle Jumala piti pienen opetushetken siitä, että vaikka puhuja istuisi nojatuolissa saarnastuolin sijaan, Pyhä Henki toimii, jos sydämet avoinna olemme vastaanottamassa.
  Siunausta mukaasi myös syöpälääkärin puheille mennessäsi.
  Siunausta tulevaan viikkoon myös vaimollesi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Vesa vielä kerran osallisuudesta yhteyteemme ja siitä levollisesta julistuksesta, josta saimme nauttia. Liekö nojatuolilla osuutensa. Jumala haluaa hyvää meidän elämäämme ja siinä kirkastaa omaa kunniaansa. Näyttäköön Hän kunniansa kauttasi edelleen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Taivaan Isälle ja sinulle Vesa koskettavista puheista täällä Rovaniemellä. Siunausta kevääseen sekä runsaasti voimia jokaiseen päivään!
  T. Rovaniemen päivillä ollut

  VastaaPoista
 5. Kiitos veljeni Herrassa,että jaksoit jakaa meille väkevää sanaa. Muistamme sinua rukouksin!

  Siunaavin terveisin Sanna ja Olli Teukku Sallasta

  VastaaPoista