sunnuntai 5. elokuuta 2012

"Lomalla"

Niin, minä ikään kuin pidin kesälomaa eläkeläisenä. Toki vielä vajaa pari viikkoa on aikaa seuraavaan kokoukseen, jos se nyt työkseni katsottaisiin.

Voinnin kaiken aikaa hieman kohentuessa elämän laatu myös selvästi paranee, joten päivittäisestä elämästä pystyy hieman paremmin nauttimaankin.

Pistäydyimme Lauran ja Anitan kanssa Anitan kotipuolessa Rääkkylässä. Poikkeukselliseksi tuon käynnin teki se, kun pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilemaan purjeveneen kyytiä perjantai-iltana. Anitan velipoika osti keväällä purjeveneen ja lankohan on sitten odotellut koko kesän minua kyyditettäväkseen. Nautinto oli viettää perjantai-ilta Rääkkylän vesillä. Tuuli oli juuri parahiksi tasainen näin ensikertalaisen nautittavaksi. Lyhyessä tuokiossa aistin sen, kuinka jo purjeveneen sulava liike ja  äänettömyys yksin saattavat "koukuttaa" moiseen harrastukseen verraten erilaisilla moottoreilla varustettuihin menopeleihin nähden. Itse olen valitettavasti ollut lähes koko ikäni melkoinen maakrapu, mutta aina olen toki vesille lähtenyt kun siihen tilaisuus on tarjoutunut.

Huomenna olis taasen aamulla labrat jotka todennäköisesti ratkaisevat aloitetaanko minulle uudentyyppinen sisäisesti nautittava hormonihoito. Siitä kuulen tarkemmin torstaina.

Olen taasen viritellyt myös pitkäaikaista postimerkkiharrastustanikin ja nyt kun eläkeläisenä siihen on oikein kunnolla aikaa, periaatteessa 24 tuntia vuorokaudessa, niin on se vain kumma kuin lapsellisen tuntuiset keräilyt saattavat viedä isoa miestä. Jos jollakin myötäelävällä lukijallani on vanhoja, tai ei niin vanhojakaan, postilähetyksiä, merkkejä, kirjeitä, kortteja muodossa missä vaan, niin olisin enemmän kuin innokas ottamaan vastaan. Niitä kun sitten pimenevien iltojeni iloksi selailisin. Jos löytyy laita ihmeessä mulle postia os. vesa.pylvanainen@gmail.com


2 kommenttia:

  1. Voi ihana Vesa! Pitää kattella löytyiskö vanhoja kirjeitä;) Terkkuja Anitalle <3

    VastaaPoista
  2. Ja eikun lörtsykahveelle...Kiitos Jumalalle taas tästä hetkestä,ja ajasta jonka itsekukin saamme....sanovat että kesä on ohi,mitä vielä,sehän vaan jatkuu...Mara.

    VastaaPoista