perjantai 23. joulukuuta 2011

Jeesuksen läsnäoloa jouluusi

Kiitos teille kaikille tuhansille lukijoilleni, jotka olette menneen vuoden aikana vierailleet tällä sivustollani.

Joskus poikaseni kudoin meidän pihamökissämme kangaspuilla räsymattoa. Se oli melkoinen ponnistus, mutta vieläkin muistan sen ilon kun mutkikas ja kovin epätasaisesti pingottunut matto sai aina uutta väriä edellisten jatkeeksi. Mennyt vuosi on ollut ehkä elämäni vaiherikkain ja kirjavin. Olen yrittänyt sitä kutoa jotenkin tänne omaksi ilokseni ja teidän monien luettavaksi.

Seesteisestä alkuvuodesta en enää kovin paljon muista, mutta kevät alkoikin jo sitten sytostaattihoitojen myötä tiivistää taistelua sairautta vastaan. Sairausloman ensimmäiset kuukaudet tarjosivat minulle lepoa myös henkisesti, nautin hetkistä lueskella kesälämmössä riippukeinussa.

Syksy olikin sitten todellinen kuoleman syksy. Eilen viimeksi lueskelin täältä omaa tekstiä ja itkuksi se meni vielä kuukausien jälkeenkin, kun koetut tunnetilat palautuivat niin lähtemättömän elävästi.

En osaa sanoa missä vaiheessa kaikkivaltias Jumalani on puuttunut asioitteni kulkuun, mutta puuttunut Hän on ja voimakkaasti. Neljä kuukautta olen elänyt ilman hoitoja ja arvioni on, että eipä vointini ole ainakaan huonompaan suuntaan kehittynyt, veriarvotkin todistavat päinvastaista. Tästä valtaisasta ihmeestä jonka lopulista konkretisoitumista odottelen alkuvuoteen olen teille kaikille esirukoilijoille tavattoman kiitollinen. Katsotaan millaiset kansanjuhlat saammekaan vielä yhdessä viettää. Olen niin kiitollinen teille, että nyt en todellakaan löydä sanoja kuinka sen ilmaisisin. Todetaan vaatimattomasti, että olen kiitollisin ihminen mitä maa päällään kantaa. Sinä, kuka oletkin, olet juuri minulle tavattoman merkityksellinen, vaikka olisit vain kerran muistanut huokaista Jumalan puoleen minun terveyteni vuoksi. Uskon, että Hän on kääntänyt kärsimyksen siunaukseksi juuri rukousten vuoksi.

Näin haluan toivottaa teille kaikille Jeesuksen todellisella läsnäololla siunattua joulunaikaa. Iloitaan siitä, että meillä on toisemme ja turvanamme muuttumaton rakastava Jumala.

14 kommenttia:

 1. Hyvää joulua Vesa <3 Terkkuja vaimollekin Jossulta!

  VastaaPoista
 2. Olette edelleen rukouksen kohteena, Ylistetty olkoon Herra.

  VastaaPoista
 3. Hyvää Joulua koko perheelle ja Taivaan Isän siunaamaa tulevaa vuotta!

  Terkuin Masa, Mikkis ja Mikko Ilmonen

  VastaaPoista
 4. Siitä juuri iloitsemme! Kiitos sanoistasi. Hyvää joulua Sinulle ja perheellesi! "Tulkoon juhla todellinen, tulkoon Jeesus herraksi sen".

  VastaaPoista
 5. Kuuntele hyvän joulun toivotukseksi Rhema Marvannen "Just As I Am".
  Meillä on upea Isä!

  VastaaPoista
 6. Hyvää ja siunattua joulua!
  Annat esimerkilläsi uskoa ja toivoa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos tästä postauksesta!
  Silmät tulivat kyyneleitä täyteen eikä lukemisesta meinannut tulla mitään; - ovat ilon ja kiitollisuuden kyyneleitä. Meillä on hyvä Jumala ja on ihanaa saada olla Hänen lapsensa.

  Siunattua Vapahtajamme syntymäjuhlaa Sinulle ja perheellesi!
  Rukouksin,
  blogiystävä & co.

  VastaaPoista
 8. Iloitsemme yhdessä kanssanne. Vapahtajamme Siunaamaa joulua !
  Jatketaan uskossa rukoillen, rohkeasti, uutta vuotta kohden!
  Terv. Heikki ja Senja

  VastaaPoista
 9. Kiitos Vesa siitä, mitä olet antanut meille taistellessasi syöpää ja epäuskoa vastaa.
  Joulurauhaa sinulle ja voittoisaa vuotta 2012.
  Lopullista kirkkauden voittoa odotellessa.

  Lääkäri pohjoisesta.

  VastaaPoista
 10. On mahtavaa, että tänäkin jouluna saamme toivottaa sinulle siunattua Joulua, kuten myös Anitallekin. Jatkuvasti olette mielissämme.

  Terveisin,
  Murtoset Kaakkois-Aasiasta

  VastaaPoista
 11. Rauhaisaa ja siunattua joulun aikaa sekä ihmeiden täyteistä uutta vuotta!

  VastaaPoista
 12. Olo on myös tällä blogi vierailijalla todella kiitollinen. Tämä joulu ei ole itsestäänselvyys ja on ihanaa saada pitää sinut vielä täällä juhlimassa sitä meidän kanssamme. On ollut todella rohkaisevaa nähdä miten meillä on todella elävä Jumala, joka kuulee meidän vajavaisten ja pienten ihmisten pienet huokaisut ja rukoukset sekä vastaa niihin! Rentouttavaa, iloista, hauskaa ja rakkauden täyteistä joulun aikaa teidän koko perhekunnalle sekä siunattua UUTTA vuotta 2012! Sinä ja koko perheesi olette rukouksissamme - edelleen!

  VastaaPoista
 13. Siunausta vuoteen 2012 !

  VastaaPoista
 14. Tänä iltana, uuden vuoden kynnyksellä, kuiskasin
  pienen toiveen: Anna Vesalle perheineen ja kaikille tätä blogia lukeville ihmisille kaikkea
  hyvää tulevaan vuoteen !
  Anna tähti oppaaksi eteenpäin johdattamaan, kuu
  tietä valaisemaan ja aurinko lämpöä antamaan.
  Anna iloa päiviin, anna uskoa ihmeisiin, anna enkeleitä rinnalle kulkemaan.
  Siunattua Uutta Vuotta 2012 teille kaikille !
  Terv. Eija, Vesan koulukaveri

  VastaaPoista