keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kiitos rohkaisuista!

Kiitos teille kaikille rakkaat blogilaiset, sekä live-ystävät. On hienoa saada kannustavaa viestiä, vaikka ymmärrän, että sanat käyvät varmaan aika vähiin kun pitäisi vierestä sanoa jotain sytyttävää silloin kun sairaus vain etenee.

Lääkärin tapaamisessa sovittiin, että uudella solusalpaajalla lähdetään nyt etenemään. Ensimmäinen hoitojakso jäi vielä auki, mutta reilun parin viikon päästä se on odotettavissa. Muitakin jatkotutkimuksia lääkäri ehdotteli, kun hänen päätelmänsä kuvista on se, että etenevä syöpä on kiinnittynyt virtsarakkoon ja on jonkin asteisten, pahentuneiden, vaivojen syy ja aiheuttaja. Mutta se selvinnee pian otettavista uusista Ct-kuvista.

Melkoista mielentaisteluahan tämä on ollut viikonlopun ylitse, mutta täytyy vain hämmästellä sitä rajatonta voimavarojen maailmaa mikä meille on tilanteessa kuin tilanteessa annettu. Oikeastaan tänä aamuna viettäessäni joka aamuista rukoushetkeäni saavutin lopulta vahvan ja levollisen olotilan. Kokemukseni on nyt, että hengessä ja mielessä on melko avaraa - kuten aiemminkin - vaikka tulokset laittaisivatkin panikoimaan.

Aikani on muuten vierähtänyt paljolti lueskellessa. Olen nauttinut niin suunnattomasti, kun pitkien ja kiireisten vuosien jälkeen on oikein "ahmimismieli" lukemisen suhteen.

4 kommenttia:

 1. Uudet lääkkeet, uusia mahdollisuuksia. Hoidot sitten toivon mukaan tehoavat, vaikka lienevät melko epämukavia. Läheisten ja ystävien läsnäoloa ja hyviä kirjoja luettavaksi.

  VastaaPoista
 2. Olen rukoillut ja rukoilen puolestasi. Rukousten vaikutus syöpäsairaan ja hänen perheensä kohdalla on merkittävä, sen olen kokenut.
  Vertaisten sukulainen Kangasalta.
  tmnieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Näissä tilanteissa me saamme katsoa Ylösnousseeseen Vapahtajaan, Hän on rauhan, lohdutuksen ja toivon lähde. Emme niinkään kiinnitä huomiota olosuhteisiin, emmekä arvoihin, tällä tavalla jaksamme kulkea tätä koettelemusta läpi, mikä osaksemme on tullut..
  Lämpimin ajatuksin ja rukouksin, kanssamatkaajasi, lymfoomapotilas Tampereelta.

  VastaaPoista