perjantai 29. heinäkuuta 2011

Huonompi vaihtoehto toteutumassa

Edellisessä blogissani hieman arvuuttelin PSA -arvojen vaihtoehtoista kehitystä.

Valitettavasti tulokset vain nyt näyttävän suunnan lähteneen sinne huonompaan mahdolliseen. Kun vielä kuusi viikkoa sitten oltiin lukemassa 7.7, niin kovimmista mahdollisista sytostaateista huolimatta lukema oli kuitenkin kohonnut tasan 10.00.

Leikki alkaa olla aika karua. Kun tulosteen käteeni sain, niin olipahan se melkein sokki, kun jotain toista olin kuitenkin mielessäni päätellyt. Ihan kävi kyynel silmässä.

Inhimillisesti kehissä on kuitenkin vielä juuri näinä päivinä julkiselle hoitopuolelle saatu uusi yhdiste, jota on testailtu ulkomailla ja Suomessakin se on ollut käytössä keväästä alkaen yksityisellä sektorilla. Onnellisesti ajateltuna saatan päästä ihan ensimmäisten potilaiden joukkoon "koekaniiniksi" täällä Jyväskylässä.

Ensi keskiviikoksi järjestyneessä lääkäritapaamisessa tämä mahdollisuus selvinnee. Jos siihen päädytään, niin hoitojaksot siirtyvät taasen kolmen viikon mittaiseksi ja melko kovat sivuvaikutukset ovat sit nähtävissä, kuin niiden kanssa pärjää.

Tämä tästä lääketieteestä. Jumala on kuitenkin Hän, joka elämämme ja terveytemme päättää. Minulla on kuitenkin tallella peruslepo. Joko Hän palauttaa terveyteni tavalla tahi toisella. Kova halu ois kuitenkin saattaa sisäinen näkyni päätökseen Jumalan voimallisesta ilmestymisestä tässä maassa. Vaikea sitä on ihan petin pohjalta suorittaa.

Jatkamme määrätietoista rukoustaistelua Hänen läsnäolonsa ilmestymiseksi. Nyt olen jopa liittänyt siihen mukaan tämän oman terveytenikin.
Seuraava Uusi Elämä Voittaa tilaisuus on sovittu vajaan parin viikon päähän tänne kotiseurakuntaan, eli ti. 9.8 aiheenani on - tänään todettuna - jopa ironiselta kuulostava: "Pyhän Hengen parantava voima". Mutta toisaalta ei ollenkaa ironisesti, sillä täyttymätön rukousaihe ei ole tappio vaan haaste ja suuri Jumalan mahdollisuus.
Tämän lisäksi olen tänään hoitojen lomassa suunnitellut ensimmäistä Uusi Elämä Voittaa -kokousta pääkaupunkiseudulle, Espoon Helluntaiseurakuntaan. Alustava ajankohta näyttäisi järjestyvän 17-18.9. Liittykääpä mukaan rukousrinkiin ja tulkaatte paikalle jos mahdollista.

Eli sielu hyppii taivaassa, vaikka ruumis kärvistelee syöpäkeitoksissa.

4 kommenttia:

 1. Eipä olleet uutiset iloisia. Vaan on vielä mahdollisuuksia, jos ei paranemiseen niin taudin hillitsemiseen kuitenkin. Toivottavasti pääsy koekaniiniksi onnistuu ja siitä on hyötyä hoidoissa.

  VastaaPoista
 2. Jumala on uskollinen kutsulleen. Saat toteuttaa sen minkä Hän on sinulle varannut. Hän pitää sinusta huolen. Loppuun asti.

  VastaaPoista
 3. Surullista. Mutta: Jokainen päivä on uusi voitto! Taivaan Isä kantaa sinua sylissään. Hän on piirtänyt elämäsi alusta loppuun saakka. Ole siis rauhallisela mielellä, ihan oikeasti, vaikka inhimillisesti ajatellen sydän saattaa vavista.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä Vesa sinulle ja Anitalle. Toivottavasti pääset hoitoihin ja ne myös vaikuttavat. joka tapauksessa olette Jumalan käsissä.

  VastaaPoista