perjantai 12. elokuuta 2011

Hänen rauhassaan!

On ollut ilo tunnistella oman sisimmän rauhaisaa oloa.
En tosiaankaan osaa olla hämmästelemättä sitä vapautta, joka on mahdollistanut menneen viikon ajan elää ilman sairauden ahdistavaa peikkoa. Ei niin, etteikö tietoisuus taudista ole ja pysy, kunnes toisin todistetaan, mutta olen kuitenkin saanut elää arkea kuin terve mies. Toki kyllähän fyysisen lihaskunnon heikkeneminen oman rajoituksensa tekee.

Tiistainen Uusi Elämä Voittaa -tilaisuus keräsi taas temppelille ennätysyleisön. Rohkaisevaa - kovin rohkaisevaa, kun vielä tilaisuuden uskon täyteinen ilmapiiri ei jätä ketään "kylmäksi". Itsekin saa aina uuden innoituksen, kun tajuaa, kuinka ihmiset saavat virvoitusta.

Seuraavaksi olemme sitten koolla Palokan toimipisteessämme Toivonkulmassa (Olavintie 1). Hintikan Armi on aluepastorina tehnyt tosi hyvää ja innostavaa työtä Palokassa. On hienoa päästä tämän uuden teemani kanssa jakamaan kokemuksia myös palokkalalaisille ja ketä ikinä paikalle löytääkään. Tilaisuus on siis keskiviikkona 24.8. klo.18.30.

Olen täytellyt kalenteriani pikkuhiljaa sen mitä voimat ja hoitokuviot myötä antavat. Syyskuussa taitaa olla sovittuna viisi tilaisuutta ja lokakuullekin on jo joku seurakunta varaillut vierailua. Tämä uuden elämän aalto saa sisäisen elämäni väreilemään yhä enemmän ja enemmän. Eipä tässä oikein joutaisi sairastelemaan. Katsotaan nyt, mitä Herrani tämän terveyteni kanssa meinaa tehdä.


1 kommentti:

  1. Kyllä sisintäni siunaa,kun luen noita päivityksiäsi.Niin hyvää huolta hän omistaan
    pitää.Sinä ja perhekuntasi olette rukouksissani
    päivittäin.Matka jatkuu voimassaan.
    (Harmittaa kun asun niin kaukana,etten pääse kokouksiin.)SIUNATEN

    VastaaPoista