maanantai 14. maaliskuuta 2011

Huomista odotellessa

Niin, huomennahan tuo taas puolen vuoden päivitys on edessä. Vartin yli yhdeksän on aika Keskussairaalan kirurgiselle poliklinikalle tutun urologin puheille. Olen taktikoinnut jaksamiseni kanssa niin, että tulen polilta suoraan pastoripalaveriin loppupäiväksi ja vielä varasin itselleni illan kokousvastuun, niin pysyypä elämässä kiinni vaikka mikä tulisi vastaan.

Ei oikein osaa arvioida milloin ja mikä käynti tähän astisista olisi ollut merkitykseltään isoin. Huomiseenkin liittyy aika paljon latausta, jos PSA ym. lukemat ovat pysyneet aiemmalla tasolla tai jopa tulleet alaspäin, niin se on hyvää kielivä merkki siitä, että uusin rinnakkaislääkitys on tehonnut - ainakin hetkellisesti.

Mahdollisesti nousseet arvot ovat ikävä viesti syövän agressiivisuudesta ja melko nopeasti eteen tulevista solusalpaajahoidoista, jotka sinällään tässä vaiheessa muutaman vuoden hormoonipistosten heikentämälle keholle hieman pelottavat.

Tyynenä kuitenkin odottelen, voin sanoa, että ei ole vielä tullut juurikaan uniin, eikä muutoinkaan häirinne. Toki joitakin lisäoireita on ilmennyt, mutta kun sitä ei pysty millään päättelemään, eikä tietämään mikä johtuu mistäkin, syövästä vai syövän hoidosta.

Marika oli pistäytymässä pikkuisten kanssa viime viikonlopulla ja kyllä teki taas hyvää telmiä hetkiä ja laskea pulkkaa. Eihän kenelläkään voi olla fiksumpia lasten lapsia, eihän?

Marika on muuten avannut oman verkkokaupan lasten käytetyille tavaroille. Aivan isänä innostuu tyttären mukana. Kaikkien kannattaa käydä kurkkaamassa ja ostamassa vaikka ei lapsia olisikaan, siksi hyvät sivut on saanut värkättyä. Os. http://vainonvintti.valmiskauppa.fi

Olen käynyt edelleen hiihtelemässä Tuomiojärven jäälle ja kyllä eilenkin ilma oli auringon armosta mitä parhain. Kymppi meni yhdessä hujauksessa, kuten lauantainakin.

Mutta kyllä kaiken keskellä Japanin katastrofi on pysäyttänyt mykistävällä tavalla. Kuinka voimaton itsessään suuri, mutta niin peinen pieni ihminen onkaan majesteetillisen luomakunnan ja luojan edessä. Ei osaa kuin olla hiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti