sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Väliviikon virikkeet

Väliviikko, tuo joulun ja vuodenvaihteen väliin jäävä arkinen viikko, on vähän sellainen mitätön, pakollinen, ajantapon jakso.

Tällä erää siihen mahtuu tapahtumaa ihan kyllin. Tänään jo aloittelimme seuraavaa pakkaamista, kun keskiviikko aamuna pitäisi saada tavarat siirrettyä tulevaan uuteen kotiimme. Pari päivää tässä menee hissukkeen töiden lomassa pakaten.

Mokomalle muuttopäivälle 30.12 sattuu vielä Tampereelle iltapäivästä Suomen Helluntaikirkon hallituksen kokous. Aamusta pitäis saada tavarat roudattua ja sit keula kohti kuuluisaa Tamperetta. Vuorossa onkin ensiksi kokous vielä vanhalla hallituksella, joka jää vuodenvaihteessa historiaan ja sit päälle syyskokouksessa valitun uuden hallituksen järjestäytyminen. Olen varapuheenjohtajana kutsunut kokoukset koolle, kun puheenjohtaja Korhosen Klaus jättäytyi omasta pyynnöstään syyskokouksessa pois tulevasta hallituksesta ja hän esitti, että toimisin tuossa viimeisessä kokouksessa hänen sijaansa puheenjohtajana. Asialistalla on taas mittaa ja tuo järjestätyminen vielä päälle, niin voipi tulla päivälle pituutta.

Sarkastisesti voisi ajatella, että säästyypä mies muutolta. Noh, ei se onneksi ole vaikeaa, eli päivän parin päästä on taas huushollissa järjestys kohdallaan. Anitan yksi ilmiömainen kyky on saada tavarat ojennukseen suoraan kontista, joten sen puoleen joudan liikenteeseenkin järjestelemään valtakunnan asioita.

Ei nämä pitkät pyhät ole kyllä muutenkaan meikäläiselle tehty. Joko käyn korkeilla ylikierroksilla, tai sitten koneistoni tarvitsee muuten vain virikettä. Ihan mukava kun arki ja työt alkavat, ainakin tallaisen väliaikaisen majoittautumisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti