sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Siunausta alkaneelle vuodelle!

Joulun ja Uuden vuoden pyhät on juhlittu, presidentin puheet ja esimerkit ahneudesta ja itsekkyydestä heräämiseksi kuunneltu ja havainnoitu. Kyllä on kiitollinen mieli kun maamme isä ihan aidolla tavalla määrätietoisesti muistuttaa kansakunnan menestymisen perimmäisistä arvoista. Kritiikin ja arvostelun sijaan syntyköön yhteisöllisesti koko kansaa koskettava ja kohentava "talvisodan" aikainen talkoomeininki.

Henkilökohtaisesti olen joutunut tekemään edelleen töitä lisääntyneen kivun kanssa. Uusiutunut laskimotukos on rauhoittumaan päin, mutta ei jalka salli vielä monen sadanmetrin lenkkejä. Lääkäri totesikin viimeksi tavatessamme, että lisätty hoito ei varsinaisesti liuota tukosta, vaan estää sen leviämisen. Tukkeutuneiden laskimosuonien tilalle muodostuu pikkuhiljaa uusi suonisto ja se tulee kestämään oman aikansa. Tuskin jalan turvotus koskaan palaa entiselleen. Näinpä tässä on sitten annettu kivulle ja turvotukselle aikaa.
Jalan lisäksi kiputila on voimistunut vähän koko kropassa, joka kielii  kyllä taudin etenemisestä, mutta tiedän valtaisan ystäväjoukon rukoilevan joka päivä voimieni ja terveyteni puolesta. Tuohon rukoukseen itsekin yhdyn ja odotan Jumalan väkevää ilmestymistä. Oikeastaanhan Hänen ihmeessä tiedän ottavani jokaisen uuden askeleen nytkin, mutta kivut saisivat edetä toiseen suuntaan.

Viikko sitten sunnuntaina olin saarnaamassa Jämsässä. Kaikinpuolin rohkaiseva tilaisuus jälleen. Tulevana keskiviikkona pitäisi selvitä Seinäjoelle heidän Sateet lähetä -tapahtumaan. Tiedän odottavani taas aivan huikeaa hetkeä. Seinäjoella on saatu kokea Jumalan hengen voimallista läsnäoloa juuri noissa keskiviikkoilloissa jo yhtäjaksoisesti toistakymmentä vuotta. Tilaisuus on nähtävissä suorana myös netistä os.  http://www.netmission.fi/fi/etusivu/?id=267

Huomenna alkaa valtuustotyöskentely. Puolilta päivin on ensiksi valtuustoryhmien puheenjohtajien toimikunta johon osallistun kun KD:n valtuutettumme valitsivat minusta uuden puheenjohtajansa. Kieltäydyin kaikista lautakuntapaikoista ihan oman terveyteni vuoksi ja siksi ryhmän puheenjohtajuus sitten kuitenkin lankesi minulle, koska muille olisi tullut kuormaa ihan liian kanssa lautakuntapaikkojen ohella.
Iltapäivällä on sitten oman ryhmän kokous ennen valtuustoa. Olen nauttinut tavattomasti niistä kokoontumisista missä olen tähän mennessä ehtinyt olla mukana. Mielihalu mukana olemiseen ja asioiden hoitamiseen on kova, mutta kyllä tämä terveystila laittaa tässäkin mielen harmittamaan.

Ainakaan vielä ei ole asioiden priorisoinnin kanssa ollut mitään ongelmaa ja toivottavasti ei koskaan tulekkaan. Kutsumus Jumalan valtakunnan kirkkauden todellisuuden välittämiseen on yhä voimistuva ja nämä kaikki muut vastuut ja harrasteet tulee sitten mukana sen miten voivat.

Joulunalla Englannissa syntynyt pikkuprinsessa sai nimekseen Saimi Ilona. Nimi vetää ainakin papan suun hymyyn joka kuulemalla, siksi iloinen ja piristävä nimi neidillä.

Menestystä ja Jumalan siunausta alkaneelle vuodelle!

3 kommenttia:

 1. Joo, upean nimen se prinsessa sai <3 Tsemppiä Vesalle! :)

  VastaaPoista
 2. Hei Vesa
  Terveiset täältä Espanjasta. Voimaa ja siunausta sinulle ja vaimollesi. Odotamme ja rukoilemme edelleenkin Jumalan Pyhän Hengen väkevää ilmestystä kohdallesi. Sotkamossakin rukoillaan puolestasi usein aamu -ja iltarukouskokouksissa puolestasi.
  terv. PeLe

  VastaaPoista
 3. Hei Vesa!
  Oli mukava nähdä sinua ja Anittaa täällä jämsässä, vaikka juttusille en päässytkään. Voi kun ihanan nimen ovat osanneet antaa prinsessalle, nimi on sellainen että saa kenet tahansa hyvälle mielelle. Siunausta ja voimia tälle vuodelle sinulle ja Anitalle, sekä lapsillenne perheineeen.
  Rukouksin kannan ja kiitoksen Jumalalle annan mitä Hän tulee kohdallasi tekemään. Siunauksin Eija(koulukaverisi)

  VastaaPoista