sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Astu tarinaan kuultavissa

Viime viikolla kuvattu Astu tarinaan lähetys on nähtävissä youtubessa. Markku "Kure" Tuppuraisen juontamassa IRRTV.n tuottamassa puolituntisessa lähetyksessä käymme Anitan kanssa lävitse tuntojamme sairauden kanssa.

Ohjelma löytyy suoraan os: http://www.youtube.com/watch?v=AEgZPupX6jQ&noredirect=1
tai googlettamalla Astu tarinaan, Pylvänäinen

Ohjelman yhteydessä on tilaa ja mahdollisuus antaa palautetta kyseisestä ohjelmasta. Olisi tosi kiva meille, sekä ohjelman tekijöille jos annatte rehellistä palautetta näkemästänne.

Tulevalla viikollahan on sitten edessä kaulanalueen soliskuopan laajentuneiden imusolmukkeiden sädetys. Samana päivänä kun tuo jakso aloitetaan, keskiviikkona, mulla on kokous sovittuna Toivakassa. Tuota tilaisuutta mulla onkin ollut jo hetki aikaa valmistella ja rukoilla. Jotenkin vain koen, että Jumala tulee laskemaan murtavan Pyhän Henkensä läsnäolon tuohon hetkeen. Muistakaa ja tulkaa mukaan!

7 kommenttia:

 1. Katsoin tuon ohjelman. Minulle ja vaimolleni oli syövän aikana jaksamisen kannalta todella täerkeä apu seurakuntalaisten rukoustuki ja seurakuntalaisilta saadut viestit. Yhdessä aviopuolisoina asioiden, niin positiivisten kuin negatiivistenkin, avoin keskustelu oli myös todella tärkeää. Ilman seurakuntaa meillä olisi ollut paljon rankempaa. Mitkä ovat olleet sinun Vesa ja Anitan kohdalla ne jaksamiseen vaikuttaneet asiat?

  VastaaPoista
 2. Hieno haastattelu! Jumalan rauha ja läsnäolo oli punaisena lankana läpi koko ohjelman.. Rohkaisu meille monille saman sairauden kanssa painiville ja muille myös. Yst.terv. Elisa

  VastaaPoista
 3. Katsoin puhuttelevan ohjelman, kiitos siitä. Minuakin kiinnostaisi, millaista tukea olette saaneet ystäviltä ja seurakunnasta ? t. eräs blogisi lukija

  VastaaPoista
 4. Kannattaa katsoa,siellä paljon muitakin hyviä haastatteluja,mm.Heimo Embuska,ym,ta.terv,mara.

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvä ohjelma! Mutta se loppui aivan kesken! Olisin mielelläni kuunnellut vielä toisen puolituntisen. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka olet kokenut tämän ajan, kun sinulla on ollut aikaa kahdenkeskiseen aikaan Jumalan kanssa. Eikun uusi ohjelma kehiin!
  Siunausta!!

  VastaaPoista
 6. Ärsytyskynnys ylittyi, kun taas kerran tämä lapsellinen "kuretus" tuli vastaan tekstissä.

  mikä siinä entisen elämän lempinimessä on niin taivaallista, ettei siitä pääse jo eroon. mietitäämpä vaikkapa Paavalia kirjoittamassa uudenliiton postiaan, ja nimi alla, "piikkis", johon sitten muuta viittaavat ahkerasti.

  Nääin sanoo "piikkis".

  VastaaPoista
 7. Nääin sanoo piikkikselle

  Turha on Kurrea haukkua. Mene peilin eteen ja katso itseäsi vaikka 1 vuorokausi! Μitä tuli sanottua osoittaen oma typeryytesi! Mietipä, oliko syy Kurressa vai Sinussa?! Haukkuessasi Kurrea, haukut ymmärtämättömyyttä itseäsi!

  Älä tuomitse, ettei sinua tuomittaisi! Sillä tuomiolla, jolla toisen tuomitset, tuomitset myös itsesi, jopa tuomiota sinulle lisätäänkin. Osoittaessasi etusormella (vain mielessäkin) toista neljä sormea osoittavat itsesi syylliseksi!

  VastaaPoista