tiistai 10. tammikuuta 2012

Rukouksia Espoon puolesta!

Täällä sitä nyt on opeteltu asustamaan kivitalossa keskellä kaupunkia. Siinähän se on mennyt - taulun paikkoja etsiessä.

Eilen vaihdoin sähköpostia Ev.lut.kirkon kirkkohallituksen kansliapäälikön Jukka Keskitalon kanssa. Keskisuomalainen kun uutisoi, että Jukkakin ehtii 50 vuoden, eli miehen ikään. Hän siirtyi kansliapäällikön virkaan täältä Jyväskylästä seurakunnan kirkkoherran paikalta. Viesteissämme lyhyesti muistelimme sitä vahvaa yhteyden ja keskäisen kunnioituksen ja todellisen, rehdin, ystävyyden aikaa, jolloin molemmat täällä tahoillamme palvelimme. Lämmin oli Jukan halaus kun aikoinaan kesken yhteisen palaverimme kerroin sairastaumisestani. Hyvä oli myös Jukasta tehty haastattelu.

Viime yö meni vaihteeksi vähän heikoille unille, kun aamulla piti heräillä labraan ja jouduin seurailemaan nefrostooman käyttäytymistä kun se oli taas vuotanut verta muutaman päivän aikana. Onneksi verentulo hieman jo yön aikana rauhoittui ja toivottavasti kaikista kokeista kelvolliset tulokset saadaan. Torstaina onkin sitten lääkärin kuuleminen, kieltämättä se taasen jännittää.

Piipahdin iltapäivällä moikkaamassa kävelykadulla presidenttiehdokas Sari Essayahia. Olemme matkalla aina jossain yhteisissä tapahtumissa tavanneet. Hetken aikaa ehdimme kuulua Hyvä Sanoma r.y.n hallitukseenkin yhtäaikaa. Hienoa kun hän on pitänyt vakaumuksestaan ja oikeista arvoista näkyvästi kiinni erinäisissä tilanteissa vaalikampanjankin aikana.

Ensi viikonloppuna on edessä Uusi elämä voittaa kokoukset Espoossa. Vähän säpsähdin kun olivat niin kovin reilulla ilmoituksella mainostaneet RV-lehdessä, mutta hyvä niin. Nyt vaan toivon taasen, että kaikki te kynnelle kykenevät rukoilette kanssamme yhteisrintamassa noiden tilaisuuksien puolesta. Koko sydämestäni odotan, että kaikkivaltias Jumala itse ilmestyy voimallisella läsnäolollaan.

Huom, pienten lasten vanhemmat tahi isovanhemmat, joihin itsekin kuulun, vilkaiskaapa etusivulleni linkkivalikon alimmaksi lisäämäni Väinönvintin verkkosivuille. Marikamme on vuoden verran pyöritellyt pienten lasten vaatteiden verkkokauppaa muiden työ-ja perhekiireittensä keskellä. Hän aloitti homman käytetyillä vaatteilla, mutta jätti ne vuodenvaihteessa pois ja nyt sieltä löytyy muutamien valmistajien kakkoslaatuista tavaraa. Eipä sitä pappana osaa muuta tietää, kuin söpösiä ainakin ovat.

3 kommenttia:

 1. Tervehdys Vesa ja terveiset Vilppulasta. Koulupastorit ovat koolla. Muistamme sinua tänään. Voimia ja siunausta alkuvuoden vaiheisiin kotona, Espoossa ja kaikkialla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Janne, kerroppa terveisiä koulupastoreille!

  VastaaPoista
 3. Jatkan edelleen rukoillen puolestasi ja tuon Espoon tilaisuuden puolesta. Jumala voi!
  TMN

  VastaaPoista