lauantai 18. toukokuuta 2013

Kotona!

Kiitos ystävät muistamisista!
Pääsin eilen kotiin. Käyn maanantaihin asti aamuisin hakemassa osastolta antibiootit IV.sti. Eilen illalla oli toki lämpöä hoidoista huolimatta 37,7 joten ei tulehdus ole vielä kokonaan rauhoittunut, tai mikä sitten lämpöä ruokkiikin.

Hienoa olla kotona. Täällä sielu lepää ihan eri tavalla kuin sairaalan sängyllä, vaikka hoito onkin todella mahtavaa. Munuaiseen ehtinyt etäpesäke jatkaa tihutyötään sen minkä ehtii. Sillä lienee päämääränä lopettaa päiväni. Mutta uskon edelleen vakaasti, että Herrallani on kokonaan toisenlaiset suunnitelmat ja päärät ja siksi vetos edelleenkin kaikkiin teihin rukoustuen ylläpitämiseksi.

Huomenna olisi iltapäivällä klo 14 suuri ekumeeninen Helluntajuhla Taulunmäenkirkossa. Tervetuloa kaikki kuulolle, minulla on kyseisessä juhlassa puhujavastuu.

Hyvää kesän jatkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Etkö voisi tuossa kunnossa vain olla ja levätä kotona! Ei kukaan ole korvaamaton vaikka kuinka olisi lupautunut olemaan puhujana ja päävastuussa.Ei kai se joka paikassa esilläolo ole NIIN TÄRKEÄÄ! En kirjoita tätä mitenkään pahalla enkä loukatakseni sinua,mutta minusta tuntuu että sinä pelkäät sitä ettet saa olla esillä,johdossa,kuultuna ja nähtynä.Jos sinulla on infektio,lämpöä ja iv-antibiootit niin sinun paikkasi ei todellakaan ole saarnapöntössä!

  VastaaPoista
 2. Siunattua Helluntaijuhlaa!Täälläkin muistamme Isän edessä.

  VastaaPoista
 3. Huomenta Vesa! Eilinen on mennyt, ja toivottavasti pystyit pitämään saarnan Taulumäen kirkossa! Siunattua, että haluat tehdä sitä työtä edelleenkin, se on siunausta kuulijoille ja siunausta itsellesi. Yllä oleva anonyymi kirjoittaja saattaa tarkoittaa hyvää mutta ei selvästikään ole jyvällä siitä, mistä on kysymys. Jatka ilolla sitä mihin sydämesi palaa! Olet jatkuvasti rukouksissamme. Siunausta ja Taivaan Isän suurta läheisyyttä myös niihin lepohetkiin kotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyvälläpä hyvinkin olen,mutta uskon myös siihen että Jumala on antanut meille järjen jota käyttää!Rakkaudella "se sama anonyymi",uskossa oleva terv.hoitoalan ammattilainen.

   Poista