keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Sairaalassa

Eilinen päivä toi taas muutoksen elämänikulkuun.
Soitin aamulla hoitajalle edellisen päivän laboratorio-kokeista toiveella, että hän näyttäisi niitä lääkärille ja mahdollisen tulehdusarvon kohotessa olisin saanut lääkekuurin tulehdukseen. Mutta lääkäri olikin kehoittanut menemään päivystykseen jos vaikka tarve suonensisäiseen antibiootiin. Vähän kiukutti, mutta lähdin kuitenkin. Vastassa oli tosi asiallinen nuori lääkäri ja hänen toimestaan tälle päivälle aoitut CT-kuvat otettiinkin jo eilen. Kuvien kertoma olikin karua. Syöpä oli kasvattanut etäpesäkkeen terveen munuaisen yhteyteen. Se, ei toki ollut jatkuneen kuumeilun aiheuttaja, mutta tarkoittaa nyt sitä, että edetessään se tuhoaa ainoan munuaiseni, jonka varassa elämäni tällä hetkellä on. Nyt saa muistaa rukouksin! Viikkoja jatkunut kipu juuri sillä seutuvilla sai kylläkin vastauksen.

Nyt olen sisällä päivystysosastolla, jossa saan antibioottia suoraan suoneen ja odotellaan, että tulehdus saadaan selätettyä mahdollisimman pian.

Jouduin perumaan tälle päivälle jo sovittuja joitakin vastuita. Sunnuntaiksi olen lupautunut Taulumäen kirkkoon puhumaan Ekumeeniseen Helluntaijumalanpalvelukseen. Sitä en aio ihan heti ohittaa, sillä tiedän kirkon täyttyvän eri seurakuntien ystävistä ja mielelläni jaan heidän kanssaan helluntaisanomaa.

6 kommenttia:

 1. Rauhaa Vesa!
  Olitkin eilen (ti 14.5.) kovasti sydämelläni, joten kyllä Herra tietää kaikki pienet ja suuret liikkeet elämässämme.

  Tällaisessa tilanteessa vain Jumalan Sana voi olla meille lohdutukseksi, joten jaanpa sitä sinulle, mitä Herra sydämelleni nosti:

  2 Kor 7:6 Mutta Jumala, joka masentuneita lohduttaa, lohdutti meitä ....,
  2 Kor 7:7 .....sillä lohdutuksella, jonka hän oli teistä saanut, sillä hän on kertonut meille teidän ikävöimisestänne, valittelustanne ja innostanne minun hyväkseni, niin että minä iloitsin vielä enemmän.

  1Tim 1:18 Tämän käskyn minä annan sinun toimitettavaksesi,...., aikaisempien, sinusta lausuttujen ennustusten mukaisesti, että niiden nojalla taistelisit jalon taistelun,
  1Tim 1:19 säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon,....


  Room 4:18 Ja Aabraham toivoi, vaikka ei toivoa ollut, ja uskoi ....,
  Room 4:19 eikä hän heikontunut uskossansa, vaikka näki, että hänen ruumiinsa oli kuolettunut,....
  Room 4:20 mutta Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt, vaan vahvistui uskossa, antaen kunnian Jumalalle,
  Room 4:21 ja oli täysin varma siitä, että minkä Jumala on luvannut, sen hän voi myös täyttää.

  Siunaten veljesi Kristuksessa
  Juha

  VastaaPoista
 2. Jokaisen elämä on hiuskarvan varassa koko ajan. Mutta uskovana luotan myös siihen että olen Jumalan varassa . Ja olen täällä niinkauan kuin on Jumalan tahto ja teen tehtäväni ja sitten on kotiinlähdön aika.
  Voimia ja kestäväisyyttä sinulle Vesa. Jeesus sinua ja rakkaitasi ihmeellisesti siunatkoon ja rohkaiskoon
  P. Itsekin olen sairastanut saman taudin -08 ja olen vielä elossa, kiitos Herralle

  VastaaPoista
 3. Sanattomaksi menee, mutta huokaukset kohoaa puolestasi. Usko riittää. Siunausta ja voimia jokaiseen hetkeen!

  VastaaPoista
 4. Rukouksin muistamme teitä edelleen.

  VastaaPoista
 5. Jeesus, ilmesty ja auta.

  VastaaPoista