perjantai 12. huhtikuuta 2013

Vaihteeksi poliklinikalla

Tiistainen lääkärissä käynti meni ihan kohtuu hyvin.
Sädehoidoista vastaava lääkäri oli hyvin luottavainen hoidon tehokkaaseen vaikutukseen tälläkin kertaa. Hän järjesteli kuukauden päähän seuraavia normaalikontrollikäyntejä ja sitä edeltäviä luusto ym. kuvauksia.
Veriarvot olivat kohdallaan, mitä nyt PSA oli pompannut 41, mutta sen merkitys ei ole ymmärtääkseni enää kovin merkittävä tallaisessa muuttuneessa ja levinneessä syövässä.

Eilinen aamu sitten tarjosikin vuorostaan harmistuksen aihetta. Nefrostooma oli "juppuillut" jo parina päivänä vähän ja nyt siitä ei tullut pisaraakaan pissaa. Joskus aamuyön tunteina se oli tukkeutunut. Ei muuta kuin aamuvarahaisella heti sairaalan ensiapuun. Kyllä olin niin harmistunut kuin vain ikinä voin olla. Kun piti olla sädehoidon viimeinen päivä ja muutenkin olin henkisesti varautunut pieneen hengähdystaukoon tässä hässäkässä.

Koko päivä meni poliklinikalla maaten. Yhden aikaan sain uudet systeemit kylkeeni ja neljän maissa pääsin vihdoin kotiin. Jos tässä jotain hyvää oli matkassa, niin ainakin se, että tämä ei tapahtunut muutamaa päivää aiemmin Rovaniemellä. Ois ollut kokouksissa tekemistä.

Noh nyt sitten yritän hieman huilailla. Sunnuntaiksi ja seuraavaksi tiistaiksi olenkin lupaillut tänne kotiseurakuntaan kokoukset. Mutta nyt se tuntuu taas hyvältä, kun jalka on alkanut puoleltaan toimia selvästi paremmin.

3 kommenttia:

 1. Niin,meillä on vain tämä hetki..ja kuitenkin sekin Jeesuksen kanssa.Voimia uudessa tilanteessa!

  VastaaPoista
 2. "Muista, että olen sanonut sinulle: 'Ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu. Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi.'" Nuo sanat sanottiin aikanaan Joosualle. Tulkoon ne nyt tässä sinulle Vesa.
  Rovaniemen palautteet ovat olleet tämän suuntaisia: "Hengellisesti parhaat ja antoisimmat työntekijäpäivät, joissa olen koskaan ollut. Vaikutus säteilee vielä pitkään koko Lapin alueelle. Ilmapiiri hoitava. Terv. nimimerkki 'Yli 20 v. työntekijäpäivien kokemuksia'."

  VastaaPoista
 3. Siunausta kevääseen,lörtsykahveet kohta ajankohtaisia...terv,Mara.

  VastaaPoista