lauantai 15. syyskuuta 2012

Laiskottaa

Viime tekstistä onkin taasen mennyt hetki.
En ole ainoastaan nyt ollut laiska kirjoittelemaan, vaan muutoinkin yhteydenpito ystäviin on ollut viime aikoina vähän hitaanlaista. Selitystä moiseen "elämän tökkimiseen" ei löydy, eikä lie tarpeenkaan.

Elämä kun on kuitenkin jatkunut kuta kuinkin entisellään. Toki tuo käden kipu on ollut aika ajoin ihan hermoja raastavaa, mutta siinäkin menee yksi yö tai päivä välissä, ettei se juurikaan anna merkkiä itsestään, mutta sitten vastaavasti toisena päivänä ei tiedä missä asennossa sitä yrittäisi kannatella.

Olimme viime viikon lopusta tämän viikon torstaihin asti Kainuussa. Sotkamon seurakunnalla, jonka työyhteydessä olin kahdeksan-yhdeksänkymmen lukujen taitteessa, oli viisikymmenvuotisjuhlat. Olimme kutsuttuna juhlimassa seurakunnan kanssa viime sunnuntaina ja sitten jatkoimme siitä tiistai-iltana Uusi elämä voittaa kokouksella. Väki liikkui tosi hyvin. Samalla tapailimme parinkymmenen vuoden takaisia tuttaviamme. Olimme keskiviikkon sitten mukana Kajaanin Pyhän Hengen illassa. Hyvä oli myös ilta sielä.

Yleiskuntoni ei kuitenkaan ilmeisesti oikein kestä kovaa matkustelua ja saarnaamista, kun matkan päälle nousi taas ihan kunnon kuume, mutta se taisi jäädä tällä kertaa yhteen vuorokauteen.

Äsken piipahdin hetkeksi keskustan kompassi-alueella Kristillisdemokraattien vaaliteltalla. Kunnallisvaalikojut ovat tänään ensimmäistä kertaa tällä erää pystyssä. Lokakuun lopulle eri puolueet tulevat sitten kisailemaan kävelykadullakin esittelypöytineen. Oikeastaan oli ihan kiva ensi kertaa päästä katselamaan asiaa kojun sisäpuoleltakin. Kuinka monta monituista kertaa onkaa tullut aiemmin viuhdottua kiireellä ohitse.

Pimenevää, mutta kaikin puolin hyvää syksyn jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Pyydän sinua sisareni ja veljeni rukoilemaan Vesan ja Anitan puolesta.

  Jeesus ilmaisi halunsa olla omiensa kanssa.
  Jeesus tahtoo todella olla sinun kanssasi Vesa ja sinun kanssasi Anita.

  TMN

  VastaaPoista
 2. Syksyyn kyllä liittyy yleisesti matalapainetta. Itselläkin tuntuu ettei akun lataus näytä täyttä. Sinulla tuo "virrankulutus" on nyt muutenkin kovalla tasolla, joten ei liene ihme että laiskottaa. Eli ei kait siinä muuta kuin anna laiskottaa. Jumala elättää laiskatkin armollaan - toisin kuin liiankin hyvin omaksumamme sanonta väittää.

  Siunaten samassa virtapiirissä

  VastaaPoista
 3. IHmisestä ei jää jäljelle kuin nimi, joskus ei sitäkään. Maailma jatkaa pyörimistään, eikä kukaan enää kotvan kuluttua muista. Tämä on hyvä kaikkien muistaa elinvoimaisina menestyksen ja uhon päivinä.
  Jokainen meistä riisutaan, ei ole kukaan ylempiarvoinen toista.
  Masentuminen tai melankolia siinä prosessissa on luonnollista.
  Nimimerkki: Kokenut


  VastaaPoista
 4. Keskity Jumalaan, vaimoosi ja perheeseesi ja itseesi.

  politiikka ei ole sinua varten, eikä mitään kristillistä politiikkaa ole olemassakaan.

  olen pettynyt.

  VastaaPoista
 5. Politiikka ei Vesaa kaipaa, vaimo kylläkin. Myös hän tarvitsee lepoa.

  VastaaPoista
 6. Kai tämä Vesa on vaimonsa kanssa sopinut, että menee politiikkaan. Äänestäjät sitten ratkaisee, pääseekö Vesa valtuustoon. Mielenkiintoista seurata tätä blogia. terv. Erkki

  VastaaPoista