tiistai 25. kesäkuuta 2013

Juhannus takana

Suuresti jännittämäni Helluntaiherätyksen kesäkonferenssi ehtoollissaarnoineen on onnellisesti takana. Sunnuntainen puhe vaati minulta todella kaikki mahdolliset voimanrippeet.

 Marika ja Jarkko tulivat perheineen torstaina jo tänne ajellakseen täältä sitten konferenssiin. Jonkun verran lasten lasten kanssa puuhastelu otti tietty voimille, vaikka aika vähäistähän se papan mukanaolo tällä kertaa oli. Pyrin kuitenkin säästelemään jaksujani aika tarkkaan sunnuntain h-hetkeä varten. Sopivasti lääkkeillä itseäni vahvistaen tunsin selviäväni koetuksesta.

Puhe meni ilmeisesti ihan kohtalaisesti, vaikka itse suoritus tuntuikin todelliselta voimain ponnistelulta. Sää oli lämmin, onneksi, joka toi lisää lämpöä tilanteeseen. Katsoin itse jälkeen päin puheeni nauhalta ja iha kohtuulliselta se kuullosti, mutta jännä kuinka erilaisen vaikutelman tapahtumasta saa kun joutui tekemään työtä likimain jokaisen sanan kanssa.

Noh nyt ne onkin sitten puheet hetkeksi puhuttu. Heinäkuun lopulla olen lupautunut Toivakan kesäjuhlille, mutta melkeinpä Jumalan pitää antaa ylimääräinen kosketus ennen kyseistä juhlaa, jotta fysiikka pysyy mukana.

Pienen kävelylenkin tein kaupungille tänään, mutta kyllä se vaan todella pieniin nykyisellään kutistuu, mutta onhan tämä tietty lähtötilanteena siinä mielessä kaikki plussaa, kun toinen vaihtoehto olisi maata sairaalan osastolla.

Teidän kaikkien rukouksiinne haluan sulkeutua. Vähän harvakseltaan tänne on tullut viime aikoina kirjoiteltua, mutta teidän on tähän nyt myös tottuminen. En osaa luvata yhtään enenmpää tekstejä kuin mitä olen nykyiseltään lähetellyt. Lämmintä kesänjatkoa.

13 kommenttia:

 1. Jeesus rakas näet Vesan kasvojesi edesssä ,kiitos että tunnet hänet nimeltä.Kiitos terveydestä tulevina päivinä,kiitos Jeesus että teet ihmeitä ja parannat vielä tänä päivänä.Jeesuksen nimessä ja veressä on voima tänäkin päivänä.Hallelujaa kiitos että kosketat!!!
  Kirsti

  VastaaPoista
 2. Rinnallasi pysytään Vesa! Voimia ja jaksamista sinulle.

  VastaaPoista
 3. Voimia ja siunausta sinulle Vesa! Olet mukana rukouksissani. Oli erittäin koskettava nähdä sinut ehtoolliskokouksessa saarnaamassa ja suoriuduit siitä hyvin. Olen itse nähnyt oman äitini vaiheet, kun hän sairasti syöpää ja se vaatii myös läheisiltä erittäin paljon. Voimia myös läheisillesi! T. Mia K

  VastaaPoista
 4. Kiitos Vesa siitä puheestasi.Se oli koskettava ja nöyrä henkinen,siinä oli Pyhän Hengen läsnäolo.Täällä olin rukouksen hengessä jotta jaksaisit.Sait siihen tarvittavat voimavarat.Vielä jatketaan rukousta ja Hänen ilmestymistään kohdallasi.Herra teitä koko perheenä vahvistakoon ja antakoon joka hetki apuansa ja voimaansa.

  VastaaPoista
 5. Ehkäpä sinun Vesa ei tarvitsekaan nyt näkyä,kuulua,esiintyä ja näyttää hyvältä.Ehkä riittää että olet hiljaa Taivaan Isän edessä.Ihan vain olet siinä.Eivät ystävät sinua unohda.Ja Jumala tietää mitä tarvitset.Tämän sain sydämelleni kun rukoilin puolestasi.Sinua siunaten "myös sairastava"

  VastaaPoista
 6. Ps. 90:1 Mooseksen, Jumalan miehen, rukous. Herra, sinä olet meidän turvamme polvesta polveen.

  5. Moos. 33:27 Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret. Hän karkoitti viholliset sinun tieltäsi, hän sanoi: 'Hävitä!

  Olet rukouksissani ollut ja olet edelleen.

  Tämä ajatus on useasti mielessäni: kokeilehan havupuu-uutetta.

  VastaaPoista
 7. RV:n juttu sinusta oli vaikuttava rehellisyydessä ja avoimuudessa, mutta myös asiassa. Kiitos. Rukouksissa olet!

  VastaaPoista
 8. Tosiaan RV:n juttu oli hyvä kaikin puolin.Avoimuudellasi autat meitä muita kurjia ja eri tavoin sairaita. Olen muistanut sinua rukouksin, vaikken tunne henk.koht.

  VastaaPoista
 9. Iso halaus Vesa sulle. Sä oot uskomattoman mahtava ihminen <3

  VastaaPoista
 10. hei Vesa!
  Voimakas oli kokemus puhuessasi konferenssissa juhannuksena. Näimme sinussa ehkä monia muita tarkemmin sairauden aiheuttamat asiat, joista huolimatta pystyit siinä seisomaan ja puhumaan. Meidän 35-vuotias tyttäremme sairasti myös syöpää ja hänen vierellään olleena näimme ponnistelusi näiden kokemustemme läpi.
  Lohtunamme ja toivonamme tyttäremme sairastaessa olivat syövästä vielä saattohoitovaiheessa parantuneet, kuten Kuopion pastori Jari Sjöstrand ja Mikael Jugner esimerkiksi. Tytärtämme ja meitäkin muistettiin ympäri maailmaa esirukouksin. Se kantoi! Meitäkin kiitettiin avoimuudesta, kun kerroimme tyttäremme sairauden vaiheista esirukouspyynnöissämme. Olimme pettyneitä Jumalan tahtoon, kun tyttäremme kuoli, mutta Jumala tietää paremmin ja siihen meidän oli tyytyminen. Olet auttanut monia blogillasi. Kaikki eivät pysty kertomaan sairaudestaan avoimesti, enkä ymmärrä miksi! Eihän sairautta ole itse aiheuttanut. Herra on auttanut sinun kauttasi monia. Antakoon Hän sinulle voimaa jokaiseen päivään ja yöhön, olipa niitä edessä vähän tai paljon! Jumala runsaasti sinua siunatkoon ja kiitos siitä, että puhuit konferenssissa! Se oli hieno puhe ja sait siihenkin hetkeen tarvittavan määrän voimaa. Kiitos!

  VastaaPoista
 11. Hei Vesa! Voimia ja jaksamista sinulle. Muistan sinut ajalta kun asuitte vielä Vaasassa. Rukoilen puolestasi.

  VastaaPoista
 12. Kannattaa Vesa kokeilla !

  Graviola:

  http://tonttutupa.blogspot.fi/p/graviola_13.html

  Siunausta !

  VastaaPoista