perjantai 17. kesäkuuta 2011

Tuloksia

Tänään sain kuulla päivitykset lääkäriltä kuinka nykyhoito on alkanut purra. Tuo seurattava PSA ei ollut laskeunut 1.4 otetusta (7.6) ollen nyt 7.7. Mutta sytostatteja on tiputettu vasta kolme hoitokertaa ja aiemmasta kokeestakin ehti vierähtää parisen viikkoa ennen ensimmäistä tippaa, joten laskeskelin omassa seurannassani, että tasasella taulukolla lukemat ehtivät käyda ennen hoitoja yli 9.ssä joten siinä mielessä ihan rohkaisevaakin kun nousu on taittunut ja todennäköisesti suunta on alaspäin.

Mutta kyllähän tämä tietty pelkkiä lukemia katsoen, ilman taustavertailua, aika hermoille käypää olisi, kun vaihtoehdot alkaisivat käydä nykylääketieteellä melko vähiin, jos nyt käytetty lääke ei tehoaisi.

Muut veriarvot ovatkin aikalailla ok. Hb toki alkaa tulla kerta kerralta alas. Nyt oli 116 tietämissä. Mutta vielähän sillä aikuinenkin mies lenkkeilee, mitä nyt joskus vähän huippaa ja hengästyttää.

Mutta veriarvoista itse kutsumukseen: Viime sunnuntai oli taas huimaakin huimempi kokemus. Väkeä oli lähes tupa täysi ja ihan maakunnasta useammalta paikkakunnalta. Vaikka se nyt ei olisikaan itse tarkoitus, paikkakuntalaisten saavuttamisen kustannuksella, mutta kummasti se vain mieltä piristää jos saapi välittää innoitusta eri seurakuntiin.

Innostuin saarnastani aivan mielettömästi ja se antanee ainakin kuulijalle käsityksen, että on tuon miehen sisällä jonkinlainen kasvava palo. Valitettavasti Saarna.netissä ei ole vieläkään tuota ladattavana, mutta eiköhän se sinne piakkoin myös ilmesty.

Mikä parasta jatkoa ajatellen, niin seurakunnan johto lyö Niittysen Jopin kertomana jatkuvasti lisää löylyä ja innostaa, että näitä jatketaa jos Pylvänäinen ei itseään polta loppuun. Se tuskin tulee olemaan ongelma, sillä tää pitää mut hengissä, vaikka kyllähän sitä sellaisella intesiteetillä ja energialla tulee se tunti aina lavalla painettua, että voi se kunnonkin päälle alkaa käymään.

Mutta onneksi esirukoilijoiden joukko sen kuin vain kasvaa, lisääntyvästä s.posti ja muusta palautteesta päätellen.

Laittakaapa seuraava Uusi elämä voittaa tilaisuus kalenteriin, (ihan vain kesälomamatkalaisille vinkiksi). Siis tiistai 5.7.klo.19.00 tapaamme teemalla "Sinua rakastetaan".

5 kommenttia:

 1. Hei Pylvänäinen! Haluaisin kommentoida TV7 -ohjelmia vielä tällaisella asialla (lieneekö sinulla minulle ohjaavaa tietoa, kun en tajua kaikkea): TV7 suomalaisessa ohjelmassa on eräs arvostettu aviopari ja aina ohjelman loputtua mies profetoi, että: "Nyt sinä siellä ruudun takana paranet siitä ja siitä sairaudesta ja sinä siitä sairaudesta. Mutta paraniko joku? Mies tuli kuuluisaksi profetoidessaan Suomea koskevaa asiaa ja jostain syystä mulle tuli vahvasti mieleen, että onko tämä saarnamies nyt jotenkin haksahtanut siinä, että aina kaikki odottavat häneltä jotain profetiaa ja hän on jäänyt siihen asiaan ikään kuin jumiin. En usko että hän keksii profetioita, vaan luulee niitä vilpittömästi aidoiksi. Kerran mies profetoi ohjelmassa mielestäni täysin edesvastuuttomasti sanoessaan, että Herra ilmoitti hänelle juuri, että Herra ottaa kahden kuukauden sisällä jonkun siellä ruudun takana Taivaan kotiin, ja että itse Jeesus on vastassa tätä henkilöä. Saarnamies itki profetoidessaan.
  Minä en usko tuollaiseen! Mitä jos tv-ruudun takana olikin syöpäsairas ja hän alkoikin luulla pian kuolevansa. Näin näillä saarnamiehen profetian sanoilla kuulijan toivo kääntyi negatiiviseksi kuoleman odotukseksi. Saarnamies sammutti toivon. Yhtä hyvin kuulija voikin parantua, onhan Herra väkevä parantamaan vaikka kuolinvuoteelta! Näin on tapahtunutkin!
  Toinen tv-evankeloista, jota ihmettelen, on nuorempi mies ja varsin suosittu seurakunnissa. Hän puhuu hyvin ja kansankielellä, mutta kokousten loputtua hän toimii samoin kuin tämä vanha saarnaaja, eli: nyt joku paranee siellä joku siitä ja siitä sairaudesta.
  Kuka hyvänsä voi heitellä ilmaan jos vaikka mitä potaskaa, mutta miksi kukaan ei kysy, että no, paraniko? En sano, että nämä tunnetut miehet ovat hengellisesti pielessä, mutta vaaravyöhykkeellä he tarpovat "lahjoineen".
  Miksi kukaan ei pysäytä tällaista sielullista toimintaa. Jos joku on joskus parantunutkin näiden saarnamiesten profetoinnin seurauksena, se ei tarkoita, että kaikki menee aina oikein. Jos ketään ei parane profetian sanoista huolimatta, niin pieleen meni ja on mennyt ja se pitää uskaltaa tunnustaa.
  Armolahjojen käyttäjillä on suuri vastuu: SILLÄ myös uskomaton ihminen katselee näiden saarnamiesten toimintaa ja tulosta ja jos homma näyttää voimallisista sanoista huolimatta nollaa, niin kuulija toteaa: potaskaa kaikki muukin evankeliumissa. Nykyihmiset eivät ole hölmöjä.

  VastaaPoista
 2. Moi, jos luet blogiani tuolta ihan alkuvaiheesta alkaen, kun minulle "syötettiin" terveyttä kaiken kaltaisten innoitusten nimissä, niin saat jonkinlaisen kuvan kuinka minulla nousi suuri vastenmielisyys tallaista toimintaa kohtaan.

  Tallaisen "puoskaroinnin" pysäyttäminen on mahdottomuus. Ns. profeettoja tulee ja menee, kukin elää omaa elämäänsä ja ottavat innoituksensa mistä sit saavatkin. Ainut ratkaiseva vastalääke on se, kun elävä Jumala antaa seurakunnallensa sellaisen pyhyyden läsnöolon ja arvovallan, että tallaiset höpöttäjät joutuvat vaikenemaan sen edessä.

  Tallainen toiminta on nimittäin siinä mielessä täysin edesvastuutonta, että ihan kuka tahansa - uskoipa Jumalaan tai ei - voi arvailla ja päätellä että muutaman tuhannen ihmisen joukossa on aina joku kuolemaa tekevä tai sen ja sen kaltainen avuntarvitsija. Ei tuohon tarvita Jumalan profetaallista vaikutusta. Röyhkeys ja mielikuvitus riittää. Tällä kärkevällä ilmaisullani en nytkään millään muotoa mitätöi aitoa Jumalan toimintaa, jota toki saattaa TV-lähetyksessäkin toteutua, mutta sellaisen jälkihoito ja todistettavat faktat tulevat osoittamaan Jumalan kunniaksi ja evankeliumin menestykseksi.

  Pirrko Jalovaaran rukousohjelmista TV-7:lla olen iloinnut. Niissä annettavat todistukset ja luotettava ja terve opetus Jumalan parantavasta vaikutuksesta tulee lähelle. Pirkko ei myöskään ohita omakohtaista kärsimyksen kohtaamista, vaan tunnustaa sen osana ihmisenä olemista.

  VastaaPoista
 3. Uusi Helsingin piispa Irja Askola sanoi Hesarissa, että muslimit voivat hänen puolestaan saada käyttöönsä kirkon tiloja omiin hartaushetkiinsä. Helsingissä on kova pula halvoista huoneistoista. En tiedä, mitä ajatella... Tuntuu kummalliselta.

  VastaaPoista
 4. Pieni päivän järkyttävä uutinen: Ruotsissa aloitti sukupuolineutraaliesikoulu. Kaikki lapset ovat kavereita ja sukupuolijaottelua ei ole. Lasten kirjat ovat ohjaavia; esim. mieskirahvit odottavat lasta. Kirjoissa on lähinnä homovanhempia tai yksinhuoltajia.
  Sairasta! Se on nimenomaan sairasta tässä asiassa, että LAPSIA ohjataan sukupuolineutraaleiksi. Missä on oma valinta? Ja missä ovat esikoulun ohjaavat heterokirjat?
  Jokainen voi omiin alushousuihin kurkaamalla todeta, miten Luoja alunperin asian tarkoitti. Pienet lapset pitävät kyllä itse itseään tyttöinä ja poikina.
  En tiedä, onko totta, mutta EU:ssa huhujen mukaan suunnitellaan lakia, jossa kielletään sanat äiti tai isä.(varmaan siksi, koska sukupuolineutraalinen elämäntapa ei kestä sitä, että Luoja suunnitteli lapsille vanhemmat ja ne määrätyt tyypit eivät sitä pysty koskaan olemaan biologisesti. Myös sielunvihollinen vihaa sanaa Isä (Jumala), ja siksi se on poistettava käytöstä!
  Askel askeleelta suunnistamme kohti aikakautemme suurinta moraalin ja kansakunnan rappeutumista.
  Minulla on paljon homoystäviä ja kaikki ovat ihan oikeasti todella mukavia ihmisiä, mutta yhden asian olen laittanut merkille: Heillä kaikilla on omissa lapsuusperheissään jokin asia, joka on säröittänyt elämää:Vaikea isä-suhde, alkoholismiperhe, isätön lapsi ja äiti murhattu ... siis tällaisista olosuhteista. Itse en tunne yhtäkään homoa, jolla ei olisi jokin tällainen surullinen tausta.
  Tunnen myös kaksi lesboa,joista toisella (nainen) on hyvin vahvaluonteinen poikaansa (veli)hyysäävä äiti ja isä on juoppo, toisella naisella hänelläkin oli ongelmia äidin kanssa.
  Muilla voi toki olla ihan iloiset taustat omaavia homoja, en sitä sano, mutta jännä yhteinen tekijä löytyy omista ystävistäni.
  Ihmisiä ei tule kuitenkaan tuomita, mutta kyllä kristittyjen täytyy puolustaa sanaa hetero. MeilläKIN on oikeus olla olemassa ARVOINEMME ja kutsua vanhempiamme isäksi ja äidiksi. Raamatussa Jumala loi miehen mieheksi ja naisen naiseksi.
  Miten seurakunnnissa tällaista asiaa käsitellään?

  VastaaPoista
 5. Pyydän kommentoijia huomioimaan, että tämä on henkilökohtainen bolgini ja kunnioittamaan sitä. Yleiset mielipidepalstat ovat erikseen. Vesa

  VastaaPoista