sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Moikka!!

Maltoinpa tulla välillä ikävääni purkamaan tänne.
Annoittehan aika kivasti palautetta näihin viimeisinpiin teksteihini ja sen lisäksi vielä tuli sähköposteja suoraan. Kiitos teille kaikille yhdessä ja erikseen kannustuksesta.

Olen ihmetellyt kuinka sitkeästi teistä jotkut käyvät sivuillani, vaikka en ole kuukauteen kirjoitellutkaan. Viitisenkymmentä vierailijaa päivittäin näyttää kurkistelevan.

Tarkoitukseni on vain moikata, kunto on ihan entisellään. Töitä olen saanut tehdä ihan samaa tahtia. Jotenkin on vaikuttanut, että olen entistä innostuneenpi ollut tästä paikallisesta seurakuntatyöstä. Välillä tulee sellaisia intopuuskia, ettei terveinä päivinäänkää oo sellasta kokenut.

Olin viikonlopulla pari päivää Joensuussa Helluntaikirkon tulevaisuusfoorumissa ja samalla kirkon syyskokouksessa. Päätökseni jättää sen hallitus realisoitui. Samalla jätin taakseni kolme muutakin työryhmää. Toki joudun tekemään virkaa puheenjohtajana aina tammikuulle asti kunnes uusi hallitus järjestäytyy. Mutta kokoontumisia ei enää tule kohdalle.

Huomenna oliskin sitten meidän kolmekymmentävuotishääpäivä. Aika on vain vierähtänyt ihan luvattoman nopeasti, montaa ja monenlaista on matkalle mahtunut. Eikä nämä pari viimeistä vuotta ole niitä helpoimpia olleet.

Viikonlopulla olis tarkoitus piipahtaa Englannissa Jarkkoa ja Annikaa tervehtimässä. Taidetaan juuri ehtiä seuraavan lentoalan lakon, tällä kertaa lentoemäntien lakon alta pois.

Sen verran tämä kirjoittaminen vain on verissä, että kun tämän lopetin, niin piti sit yhdeltä reissulta ostaa uusi viiden vuoden päiväkirja. Olen siis kirjoitellut itselleni jokainen päivä pikkutapahtumia.

Nähdään taas joskus ja siunausta, sekä voimia teille kaikille.

5 kommenttia:

 1. Onnea ja siunausta 30 v.-hääpäivän johdosta ja runsain määrin yhteisiä vuosipäiviä lisää!
  Turvallista ja iloista lomamatkaa.
  t. blogiystävä & co. (marraskuussa 34 v.-hääpäivä)

  VastaaPoista
 2. Toki täällä poikkean viikottain ainakin. Huolestun, jos ei mitään kuulu ja käyn sitten tiheämpään.
  Toivotan hyvää hääpäivää ja hyviä vointeja.

  VastaaPoista
 3. Hyvää hääpäivää ja mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 4. Tuntuu hyvältä nähdä, että positiivinen elämänasenne voittaa. On helppo samaistua perheenne tunnelmiin, me elämme samassa tilanteessa: toivoa, pelkoa ja odotusta vuoronperään.
  Rohkaisevat terveiset, myös vaimolle lähettää "Toinen vaimo"

  VastaaPoista
 5. Melko paljon on ehtinyt tapahtua siitä kun -77 oltiin raamattuopistolla...minäkin mieheni kanssa vietimme 25.10, 30v. hääpäiväämme täällä espanjassa,missä olemme tehneet työtä vähän yli vuoden verran. Vesa, olemme seuranneet vaiheita, joita olet käynyt läpi,rukoilemme sinulle edelleenkin voimia, olet todellinen esimerkki siinikkyydestä! siunattua joulunaikaa toivottelee 1 -77 kurssin nuorimmista

  VastaaPoista